Nézd meg hogyan változott az ebédünk 100 év alatt - Videó!

ebéd táplálkozás étel változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mennyit változott 1915 óta az amerikaiak ízlése az ebédet illetően? Tudtad például, hogy 1915-ben a marhasült volt a legnépszerűbb étel? Vagy mi az a krémes szeletelt marha?

Remek videóban dolgozták fel az elmúlt 100 év kedvenc ételeit. Érdekes, hogy némelyik finomságtól a mai napig összefut a nyál a szánkban, ráadásul akkor még nem igazán törődtek a kalóriákkal. Persze az idő előrehaladtával ez megváltozott, és az egészségesebb ételek kerültek előtérbe. Nézzük csak!

Egy férfi az égési sérülései miatt beperelte az Old Spice-thttp://www.life.hu/news/20160327-egesi-seruleseket-okozhat-az-old-spice.htmlTöbben is súlyos, felhólyagosodott sérülésekről számoltak be az Old Spice-t Facebook-oldalán, miután használták a termékeiket. Az ügyet a bíróságra vitték az Egyesült Államokban. News--Brutálisan megverték az ecuadori lányt, soha többé nem modellkedhethttp://www.life.hu/news/20160324-az-utcan-vertek-ossze-az-ecuadori-modellt.htmlÖrökre elbúcsúzhatott karrierjétől az az ecuadori lány, aki egy átmulatott éjszaka után került összetűzésbe egy csapat lánnyal, és a vita verekedésig fajult. News--Azonosították a brüsszeli merénylőkethttp://www.life.hu/news/20160323-kiuritettek-a-touluouse-i-repuloteret-egy-gyanus-csomag-miatt.htmlKiderült, hogy kik tehetők közvetlenül felelőssé a brüsszeli tragédia miatt. A két öngyilkos merénylő egy testvérpár, harmadik, szökésben lévő társukat továbbra is keresik. News--Így menekült meg a mosógépben rekedt kisfiúhttp://www.life.hu/news/20160322-szet-kellett-zuzni-a-mosogepet-mert-beszorult-egy-keteves-kisfiu.htmlNem mindennapi helyzetben találta magát egy Indiában élő család. A gyerek belezuhant a mosógépbe, és a ráncigálás ellenére sem sikerült kiszedni. Végül a szomszéd hámozta le a kisfiúról a mosógépet. NewsThinkstockEgy cég betegeknek ajándékozza az esküvőkről megmaradt virágokathttp://www.life.hu/news/20160321-mi-tortenik-a-viragokkal-az-eskuvo-utan.htmlMi történik a virágokkal az esküvő után? Jogos kérdés, egy cég pedig megható választ adott rá. Ők ugyanis betegeknek ajándékozzák a csokrokat. News--Hogyan buktassuk le a hazugokat?http://www.life.hu/news/20160321-igy-bukhatnak-le-a-hazug-emberek.htmlA Harvard Business School professzora, Amy Cuddy szerint ha azt gyanítjuk, hogy valaki hazudik nekünk, akkor elsősorban a mimikáját és a testtartását érdemes megfigyelni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.