Szexi diáklánynak öltözött a 46 éves Jennifer Lopez

Forrás: AFP/Robyn Beck -
fashion week ABC öltözék szoknya ruha showműsor énekesnő csizma diáklány Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aprócska szoknyában és térdig érő csizmában jelent meg a világhírű énekesnő az ABC televíziós csatorna egyik showműsorában.

A miniszoknya nem éppen ideális választás egy tévéműsorban való megjelenéshez: gondoljunk csak a veszélyes, villantásközeli helyzetekre és más egyéb divatbalesetekre. De nem Jennifer Lopez esetében.

Forrás: ABC

A 46 éves énekesnő egy aprócska, éppenhogy takaró szoknyában és egy hozzá illő csizmában tette tiszteletét az ABC csatorna Live With Kelly And Micheal című reggeli műsorában. Diáklányos külső ide vagy oda, JLo-nak még ez is remekül áll: a 46 éves sztár simán letagadhat akár 10 évet is!

6 ok, amiért soha ne viselj fekete rúzsthttp://www.life.hu/trend/20160325-ezert-ne-viselj-fekete-ruzst.htmlGondolkoztál már azon, hogyan állna rajtad a fekete rúzs? Trend--Kezdő vagy a sminkelésben? Ez a videó neked szól!http://www.life.hu/trend/20160329-video-kezdo-sminkeseknek.htmlKezdő vagy a sminkelésben, és nem is tudod, hogyan állj neki? Várady Polett most segít ebben! Trend--A Photoshop ereje: így fiatalodott éveket Naomi Wattshttp://www.life.hu/trend/20160329-naomi-watts-szineszno-eveket-fiatalodott-egy-magazin-cimlapjan-a-photoshop-segitsegevel.htmlSemmi ránc, csak a sugárzó, tiszta, szinte már műnek ható arcbőr: kissé megszaladtak a retussal a 47 éves színésznő legfrissebb címlapfotójánál. Trend--Így sminkelj, ha Kos a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160324-igy-sminkelj-ha-kos-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Kos havában születtél. Trend--Akár 15 évet is letagadhat a 78 éves Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20160325-jane-fonda-szineszno-78-eves-es-siman-letagadhat-a-korabol.htmlKözel a nyolcvanhoz is elképesztő formában van a világhírű színésznő. Trend--Hű, de formás Sarka Kata popsija tangábanhttp://www.life.hu/trend/20160327-sarka-kata-popsija-tangas-furdoruhaban.htmlBár Sarka Kata sosem venne fel tangát strandra vagy nyilvános helyre, egy fotózás kedvéért megmutatta formás fenekét.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.