42 év után bukkant fel a halottnak vélt édesanya

eltünés édesanya rendőrség család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A most 69 éves Lula Ann Gillespie-Miller még 1974-ben tűnt el Indiana államban. Mint kiderült, saját maga hagyta el évekkel ezelőtt a családját, és nem is szándékozik visszamenni hozzájuk.

Több mint negyven évvel ezelőtt három kisgyermeket hagyott hátra, köztük egy kisbabát. A rendőrség pár héttel ezelőtt bukkant rá egy texasi városban, ahol már új családjával él. Amikor a hatóság emberi kérdőre vonták tettéért a nő megdöbbentő választ adott - írja a Daily Mail.

Elmondása szerint azért szökött el, mert nem érezte még késznek magát az anyaságra. Új életet kezdett, és kétszer is férjhez ment.

Lánya, Tammy Miller egész életében gyászolta az édesanyját, most viszont teljesen kiborult a hír hallatán. Persze a rokonok azonnal fel szerették volna venni a kapcsolatot a nővel, viszont a 69 éves asszony elutasította a kérést, így a család biztosan nem fog egyesülni a közeljövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.