Mádai Vivien: „Néha kiugranék az ablakon"

Forrás: Facebook/Mádai Vivien -
anyaság terhesség műsorvezető szülés nőiesség Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető arról vallott, hogyan telnek édesanyaként a mindennapjai, amikor a smink és a csillogás helyett a szoptatáson van a hangsúly.

Mádai Vivien nemrég hétköznapjaiba engedett bepillantást egy intim fotón, melyen smink nélkül, fáradtan, vacsora közben, pihentek meg férjével. A műsorvezető most arról mesélt, hogyan fogadta el önmagát miután megszületett kisfia, Zénó – írja a Story.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien

„Volt olyan időszak is, amikor képtelen voltam uralkodni magamon, és úgy éreztem, csődöt mondtam. Görcsösen kapálózva akartam az összes női szerepnek megfelelni. El kellett fogadnom, hogy már semmi nem lesz olyan, mint Zénó születése előtt. Persze néha még most is kiugranék az ablakon, és sokszor vagyok ideges. Ilyenkor kérek az élettől pár napot, kicsit lehiggadok, és alaposan átgondolok mindent" – mondta Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.