Thuróczy Szabolcs smink nélkül Ónodi Eszter smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A David Bowie tiszteletére rendezett Ashes to Ashes emlékesten Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs közös duettel állt színpadra.

Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs, akivel az Aranyélet című sorozatban együtt játszottak egy közös szelfin láthatóak a műsor Facebook oldalán. A színésznő, aki a héten megnyerte a Televíziós Újságírók Díját, smink nélkül is bájos és gyönyörű.

Forrás: Facebook/ Aranyélet

Hű, de formás Sarka Kata popsija tangábanhttp://www.life.hu/trend/20160327-sarka-kata-popsija-tangas-furdoruhaban.htmlBár Sarka Kata sosem venne fel tangát strandra vagy nyilvános helyre, egy fotózás kedvéért megmutatta formás fenekét.Trend--Iszak Eszti körül izzanak a vakukhttp://www.life.hu/trend/20160317-iszak-eszti-korul-izzanak-a-vakuk.htmlIszak Eszti úgy csinált, mint az okos lány a mesében: volt is rajta ruha, meg nem is. Trend--Te jó ég! Elkészült Kim Kardashian legelőnytelenebb képehttp://www.life.hu/trend/20151031-kim-kardashian-nyolchonapos-terhes-feszulos-ruhaban.htmlVajon szabadságon van Kim Kardashian stylistja? Esetleg összevesztek egymással, és azzal bünteti a celebnőt, hogy ilyen ruhákat ad rá? Trend--Szépség a hűtőből? 9 természetes szépítőszer otthonrólhttp://www.life.hu/trend/20151102-termeszetes-szepito-anyagok.htmlMinek vásárolnál állandóan drágábbnál drágább kozmetikumokat, ha olyan dolgokkal is tökéletessé tudod varázsolni a hajadat vagy a bőrödet, amik megtalálhatóak az otthonodban, esetleg csak fillérekbe kerülnek a sarki közértben? TrendThinkstockHihetetlen! Sokkal szebb lesz a hajad, ha felhagysz ezzel a szokássalhttp://www.life.hu/trend/20151027-hajmosas-utan-tilos-rogton-hajat-szaritani.htmlMinden hajmosás után azonnal elkezded szárítani a vízes hajadat? Rosszul teszed! Eláruljuk, mennyi időnek kell eltelnie a hajmosás és a hajszárítás között. Trend--Kőműves-dekoltázs- megelőző boxert hozott létre egy zsenihttp://www.life.hu/trend/20151105-boxer-a-komuves-dekoltazs-ellen.htmlA Vízvezetékszerelő Mosolya (Le Sourire du Plombier) névre keresztelt boxeralsót tervezett egy francia férfi. Ezúton szeretnénk neki megköszönni, hogy megoldást keresett és talált az egyik retina égető problémára, a kőműves-dekoltázsra. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.