A gyümölcsöstál a karcsúság titka

Forrás: Dreamstime -
gabonapehely karcsú konyha gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azok a nők, akik teli gyümölcsöstálat tartanak a konyhapulton, csaknem 6 kilogrammal könnyebbek – derül ki egy kutatásból.
Forrás: Dreamstime

A fogyás a takarításnál kezdődik

Meglepő új kutatási eredmény látott napvilágot: akár kétszer is többet eszünk, ha rendetlenség van körülöttünk a konyhában, mivel ilyenkor stressz hatása alatt állunk. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Másfelől az is bebizonyosodott a kutatás során, hogy akiknél gyümölcs volt kint a pulton, 9 kilóval soványabbak voltak.

Forrás: Dreamstime

Így tehát nagyon fontos odafigyelni arra, hogy milyen ételekkel vesszük körbe magunkat. Olyan élelmiszert ne is tartsunk otthon, ami egészségtelen, mert csak elcsábulunk. Ha tudatosan odafigyelünk erre, sokkal jobb eredményt érhetünk el a fogyókúra alatt. „Van egy mondás nálunk a laborban: ha vékony akarsz lenni, tedd azt, amit a vékony emberek szoktak. Ha ők mindent letakarítanak a konyhapultról a gyümölcsök kivételével, akkor nekünk sem árt követni a példát” – összegezte Wansink.

Készen állsz az újabb kihívásra? Áprilisban lemondunk az édességről!

A kihívás éve a harmadik próbatételhez érkezett. Április havában nemet mondunk mindenféle édességre: süteményekre, tortákra, csokikra, cukrokra. Kövesd a következő 5 pontot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.