Madonna fia nyilvánosan megalázta az anyját

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller -
Rocco válás Madonna énekesnő gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Madonna a fiáért harcol a bíróságon, addig úgy tűnik, hogy 15 éves fia megtesz mindent azért, nehogy az anyjával kelljen élnie, ráadásul ott szól be neki, ahol csak tud - legutóbb péládul az Instagramon.

Az énekesnő hónapok óta nem látta Rocco nevű gyermekét, és továbbra is mindent megtesz azért, hogy a bíróság neki ítélje Rocco-t, aki viszont kijelentette, hogy

nem akar édesanyjával élni.

Ám Madonna továbbra is biztos benne, hogy fiát az apja vette rá arra, hogy engedetlenkedjen, és csak azért se akarjon az énekesnőhöz költözni New Yorkba.

Forrás: Instagram/Madonna

A családi perpatvar továbbra is folytatódik: Rocco nemrég letiltotta édesanyját az Instagramról, majd letörölte magát, nemrég viszont úgy döntött, hogy csinál egy másik profilt. Ugyanúgy Rocco Ritchieként van fent, a rövid ismertetőjében pedig csak az áll, hogy

"Son of a Bitch", azaz egy ribanc fia.

A történet fényében valószínű, hogy így üzen édesanyjának, hiszen köztudott, hogy Madonna gyakran az Instagramon emlékezik a boldogabb időkre.

Elege van az anyjából Madonna 15 éves fiának, Roccónak

Hangos veszekedések és sírás - a TMZ informátorai szerint nagyjából így lehet jellemezni azt az együtt töldött anya-fia időt, ami Madonna és Rocco viszonyát jellemzi az énekesnő Rebel Heart nevű koncertturnéja alatt. A teljes cikkünket elolvashatod itt!
A várandós Dundika nehezen viseli, ha idegenek fogdossák a pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160325-a-varandos-dundika-nehezen-viseli-ha-idegenek-fogdossak-a-pocakjat.html Dundika és Majka már alig várja, hogy második gyermekük világra jöjjön, ráadásul úgy tűnik, hogy már a kicsi sem bír magával: egyre többet mozgolódik. Család--A svéd hercegnő, Madeleine megmutatta kisbabáját a világnakhttp://www.life.hu/csalad/20160323-a-sved-hercegi-par-megmutatta-gyermeket-a-vilagnak.htmlA fiatal és sikeres Madeleine svéd hercegnő nemrég megmutta tündéri kisfiát a világnak. Erre vártunk már 9 hónapja, és nem hiába: Nicholas csodaszép. Család--Heather Locklear lánya modellkedni kezdetthttp://www.life.hu/csalad/20160316-heather-locklear-lanya-modellkedni-kezdett.htmlA 90'-es évek népszerű sorozata, a Melrose Place mindig ármánykodó szépségének 18 éves lánya ígéretes modellkarrier előtt áll. A képeket elnézegetve pedig nem is csodálkozunk! Család--Egy anyuka keményen érvelt a nyilvános szoptatás melletthttp://www.life.hu/csalad/20160311-egy-victoria-secret-modell-kepe-elott-szoptatja-a-kisbabajat-az-anyuka.htmlEgy floridában élő anyuka állítása szerint mindig "négyszemközt" intézi el a szoptatást, ám egyszer gondolt egyet, és megosztotta a privát pillanatot a Facebook-közösséggel is. A fotót azonban el kellett távolítani, mivel 5 ismerőse szerint nem felelt meg a közösségi oldal szabályzatának. Ekkor a nő gondolt egyet, és keményen visszavágott. CsaládOrigoMegdöbbentő! Cindy Crawford tiszta anyjahttp://www.life.hu/csalad/20160310-megdobbento-a-hasonlosag-cindy-crawford-es-az-anyja-kozott.htmlA gyönyörű szupermodell nem sűrűn mutatja meg édesanyját a nyilvánosságnak, de most az egyszer egy különleges alkalom miatt kivételt tett. Család--Kiderült kivel randizik Rubint Réka a férje helyetthttp://www.life.hu/csalad/20160309-rubint-reka-masik-pasival-randizott.htmlRubint Réka egy családi pillanattal örvendeztette meg rajongóit az Instagram-oldalán. Egy randevú erejéig ugyanis lecserélte férjét a kis Norbira. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.