divattervező vékony karcsú anorexia énekesnő Spice Girls Victoria Beckham láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spice Girls egykori énekesnője képmegosztó oldaláról köszönt be csontsovány virgácsaival.

Victoria Beckham sosem tartozott a husisabb celebnők közé, az énekesnőből lett divattervező mostani formája mellett azonban nem tudunk szó nélkül elsétálni - és sajnos nem a legjobb értelemben véve.

Forrás: Instagram/Victoria Beckham

A hétköznapi életben állítólag feszült és keveset beszélő Beckhamné korábban már őszintén beszélt arról, hogy annak idején anorexiával küzdött, a focistafeleség nemrég készült edzés utáni, parkolóból lőtt fényképe után pedig most sem tudunk másra gondolni, mint hogy újra kiújult korábbi érkezési zavara.

Sportos és egészséges életmód ide vagy oda, a Spice Girls egykori tagjának lábai borzasztóan vékonyak, és csak remélni merjük, hogy férje, David Beckham gondoskodik arról, hogy felesége eleget egyen.

Péter Srámek nem csak a tehetségkutatóban, de a jégen is helyt áll! Nem számít, hogy 10 éve nem volt korcsolya a lábán, ő biztosan siklik a pályán. Igaz, megkönnyítettük a dolgát. A hangszórókból jobbnál jobb slágerek szóltak, Srámek feldolgozásban. Videó lentebb:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.