Először mutatta meg kisfiát Benedict Cumberbatch - Fotó!

Forrás: AFP/Jewel Samad -
fotó Benedict Cumberbatch kisbaba színész család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész eddig rejtegette gyermekét, most viszont bátran sétálgattak New York utcáin, ahol sikerült is fotót készíteni a kis sztárcsemetéről. 

Benedict Cumberbatch első gyermeke, Christopher tavaly júniusban látta meg a napvilágot. Már alig vártuk, hogy a színészt kisbabájával a kezében is láthassuk. Most végre eljött ez a pillanat! A híresség hétvégén indult sétálni a kis családjával, amit a fotósok meg is örökítettek. Hát nem édesek?

Forrás: NORTHFOTO/www.akmgsi.com/Kevy Jwny
Kulcsár Edina: "Nagyon szeretnék gyereket"http://www.life.hu/csalad/20160405-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-mikorra-tervezi-a.htmlMindig is fiatal anyuka szeretett volna lenni Kulcsár Edina, aki elárulta, hogy ha 1-2 éven belül nem találja meg a megfelelő apajelöltet, még a beültetést is vállalja. Család--Bepillantást engedett családi életébe Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20160405-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno-kislanyarol-harper-seven-beckhamrol-osztott-meg-kepet.htmlRitka alkalmak egyike: az énekesnőből lett elismert divattervező 4 éves szeme fényéről, a kis Harper Seven Beckhamről osztott meg képet közösségi oldalán. Család--"Elég volt a háborúból" - Kibékült várandós feleségével Damu Rolandhttp://www.life.hu/csalad/20160404-damu-roland-szinesz-kibekult-varandos-felesegevel.htmlSzületendő gyermekük érdekében a színész és terhes felesége úgy döntöttek, elássák a csatabárdot: Damu Roland a hétvégén két szatyor élelmiszerrel és vitaminokkal állított haza Edinához. Család--Berki Krisztián kislánya imádja a száguldásthttp://www.life.hu/csalad/20160404-berki-krisztian-a-tv2-sztarjanak-kislanya-imadta-a-szaguldast-a-visegradi-bobon.htmlA kis Nati szüleivel bobozott a hétvégén és nagyon élvezte, amikor édesapjával adrenalintól túltengve suhantak. Család--7+1 kérdés, amit gyerekvállalás előtt tegyél fel a párodnakhttp://www.life.hu/csalad/20160401-gyereket-szeretnetek-ezeket-a-kerdeseket-mindenkepp-vegyetek-szamba.htmlBármennyire is erős egy kapcsolat, a gyermek érkezése mindig nagy hatással van rá. Azért nem árt, ha a pároddal tisztáztok pár kérdést: íme, a legfontosabbak! Család--Gombos Edina: "Nagyon várjuk a harmadik babát!"http://www.life.hu/csalad/20160401-gombos-edina-musorvezeto-es-ferje-alberto-harmadik-babat-terveznek.htmlAz immár Amerikában élő műsorvezető és férje, Alberto egyre inkább úgy érzik, szeretnének még egy csöppséget kislányuk, Miranda és fiuk, Matteo mellé. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.