családbővítés kutya Iron Lady Hosszú Katinka cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszónő megmutatta a cukiságot, akitől mindenki elolvadt férje családjában.

Hosszú Katinka férjének szülei egy kutyussal gyarapították a családot. A szőrmókot azonnal a szívébe fogadta az Iron Lady, aki jelenleg Amerikában, Shane családjánál vendégeskedik. Katinka, amint megpillantotta, az ölébe kapta és szeretgetni kezdte a négylábút.

Forrás: Facebook/Katinka Hosszu

„A Tusup család új tagja: Toos" – írta a kép mellé Katinka.

Berki Krisztián kislánya imádja a száguldásthttp://www.life.hu/csalad/20160404-berki-krisztian-a-tv2-sztarjanak-kislanya-imadta-a-szaguldast-a-visegradi-bobon.htmlA kis Nati szüleivel bobozott a hétvégén és nagyon élvezte, amikor édesapjával adrenalintól túltengve suhantak. Család--Galambos Lajos: "Biztos, hogy elköltözünk Magyarországról"http://www.life.hu/csalad/20160331-galambos-lajos-mulatos-zenesz-valoszinuleg-nemetorszagba-koltozik-csaladjaval.htmlA mulatós zenész gyermekei kérték, hogy a család költözzön külföldre. Lajcsi pedig azt is elárulta, melyik országban kezdenek új életet. Család--Bereczki Zoltán sokáig nem állt szóba az édesapjávalhttp://www.life.hu/csalad/20160331-bereczki-zoltan-szinesz-sokaig-nem-allt-szoba-az-edesapjaval.htmlA színész eddig nem mesélt arról, hogy két évig nem beszélt édesapjával, ám a mosolyszünet már a múlté. Család--Egy édesapa feleségül vette kétéves lányáthttp://www.life.hu/csalad/20160325-egy-edesapa-felesegul-vette-keteves-lanyat.htmlAndy Barnard azért döntött a nász mellett, mert szeme fénye gyógyíthatatlan beteg. Család--Istenes Bence trendi babakocsival várja kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160322-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-trendi-babakocsival-varja-kisfiat.htmlA kispapa már tűkön ül és alig várja, hogy kezébe foghassa Csobot Adéllal közös gyermekét. Család--Nádai Anikó vidékre költözik a bébiszitterévelhttp://www.life.hu/csalad/20160310-nadai-aniko-az-rtl-klub-farm-cimu-musor-musorvezetoje-videkre-koltozik-bibiszitterevel.htmlAZ RTL Klubon hamarosan startol a Farm című reality, a műsorvezetőnek pedig több száz kilométerre kell majd dolgoznia Budapesttől. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.