55 évesen hármasikreket szült a legidősebb brit anyuka

ikrek anyuka Nagy Britannia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Cutts 55 éves, két hete pedig három ikergyermek édesanyja, ráadásul már van 4 gyereke, ezen felül pár unokája is, így az ikrek, Mason, Ryan és Lily érkezése kész játszótérré varázsolja majd a család mindennapjait. 

Nagy-Britannia legidősebb anyukája március 21-én, 55 évesen szülte meg három ikergyermekét, akik persze mesterséges úton fogantak meg.

Forrás: The Sun

A Bostonban élő Cuttsnak már van 4 felnőtt gyereke, ráadásul már a klimaxon is túlvan, de ez egyáltalán nem okozott gondot neki abban, hogy

40 éves kedvesével ismét családot alapítson.

Forrás: Facebook

Ezért is jelentkezett egy magánklinikára, ahol megtermékenyítették egy petesejtdonor és egyben a büszke apa, Stuart Reynolds spermájának segítségével.

A pár 22 ezer fontot, azaz, több mint 8 millió forintot költött a beavatkozásokra.

Bár a terhesség során számos gond fellépett, ráadásul a doktorok fontolóra vették, az egyik baba esetében az abortuszt is, de szerencsére a kicsit egészségesen megszülettek, császármetszéssel - számolt be a Daily Mail.

Újabb fotók jelentek meg Svédország kis hercegérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160406-ujabb-fotok-jelentek-meg-svedorszag-kis-hercegerol.html Hurrá! Hosszas várakozás után újabb fotók jelentek meg a svéd trónörökösről, ami azért is nagy szó, mert eddig csak egyetlen fotón gyönyörködhettünk benne. Család--Fény derült Dustin Hoffman egyik családi titkára - A sztár összeomlott!http://www.life.hu/csalad/20160331-feny-derult-dustin-hoffmann-egyik-csaladi-titkara.htmlA 78 éves sztár az amerikai Finding Your Roots című műsorban szembesült először fájdalmas családi történetével. Család--A várandós Dundika nehezen viseli, ha idegenek fogdossák a pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160325-a-varandos-dundika-nehezen-viseli-ha-idegenek-fogdossak-a-pocakjat.html Dundika és Majka már alig várja, hogy második gyermekük világra jöjjön, ráadásul úgy tűnik, hogy már a kicsi sem bír magával: egyre többet mozgolódik. Család--Heather Locklear lánya modellkedni kezdetthttp://www.life.hu/csalad/20160316-heather-locklear-lanya-modellkedni-kezdett.htmlA 90'-es évek népszerű sorozata, a Melrose Place mindig ármánykodó szépségének 18 éves lánya ígéretes modellkarrier előtt áll. A képeket elnézegetve pedig nem is csodálkozunk! Család--A családja csak az Oscar-gálán tudta meg, hogy megerőszakolták Lady Gagáthttp://www.life.hu/csalad/20160302-szexualisan-zaklattak-lady-gagat-de-ezt-csak-az-oscar-utan-mondta-el-a-csaladjanak.htmlLady Gaga rokonai az Oscar-díjátadón tudták meg, hogy az énekesnőt 10 éve megerőszakolták. Család--Gyerekek, akik a rejtőzés mesterei, vagy mégsem?http://www.life.hu/csalad/20160302-gyerekek-akik-imadnak-bujocskazni.htmlHa a cím ellenére sem látsz egyetlen gyereket sem ebben a cikkben, akkor az csak azért van, mert ezek a csöppségek tényleg profik a bújócskázásban. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.