Apáti Bence, a Kismenők zsűritagja megmutatta ikerfiait

Kismenők ikrek TV2 zsűritag gyerekek Apáti Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kismenők zsűrijtagja két ikerfiú édesapja, ráadásul neki is van egy ikertesója. A balettművész őszintén mesélt arról, hogy mennyire nehéz az ikerbabákkal.

Apáti Bence fiai, Miksa és Kadosa ma már nagyobbak, és imádnak apukájukkal bokszolni, de más sport felé is kacsintgatnak. Vajon ők is táncművészek lesznek?

„Örültem, amikor megtudtam, hogy a volt feleségem ikreket vár, az kemény azonban, amikor egyszerre sírnak. Hat hónapos alvásmegvonásunk volt, amikor megszülettek. Ők is kétpetéjű ikrek, mint mi a testvéremmel" – mondta Bence, aki egyelőre csak terelgeti fiait, de nem erőltet számukra semmilyen sportágat vagy hobbit.

Íme, öt hazai sztár, aki gyönyörű kismama lennehttp://www.life.hu/csalad/20160406-liptai-claudia-debreczeni-zita-iszak-eszter-zimany-linda-kulcsar-edina-ot-sztar-aki-gyonyoru-kismama.htmlA tavasz a szerelem időszaka, ezért úgy gondoltuk, összeszedjük azt az öt ismert hölgyet, akinél bármikor kopogtathatna a gólya. Család--Depresszió és étkezési zavar: Ezt okozzák a gyerekeknél szépségkezelésekhttp://www.life.hu/csalad/20160406-a-gyermekek-szepsegkezelesi-depressziot-es-etkezesi-zavart-okozhatnak.htmlEgyre népszerűbb, hogy egészen fiatal, 8 év alatti kislányok lesznek látogatói a kozmetikai szalonoknak, persze nem egészen saját ötletükből. Van olyan érv, ami elfogadhatóvá teszi, hogy a gyermekeket szépségkezelésekre vigyék a szüleik? Család--Ezek a fiú- és lánynevek voltak 2015 kedvenceihttp://www.life.hu/csalad/20160405-ezek-a-fiu-es-lanynevek-a-legnepszerubbek.htmlAz elmúlt hat évhez híven továbbra is az Anna a második leggyakoribb keresztnév, de dobogós lett a Hanna és a Jázmin is. A kisfiúknál pedig továbbra a Máté és a Levente a kedvenc. CsaládThinkstockKulcsár Edina: "Nagyon szeretnék gyereket"http://www.life.hu/csalad/20160405-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-mikorra-tervezi-a.htmlMindig is fiatal anyuka szeretett volna lenni Kulcsár Edina, aki elárulta, hogy ha 1-2 éven belül nem találja meg a megfelelő apajelöltet, még a beültetést is vállalja. Család--"Elég volt a háborúból" - Kibékült várandós feleségével Damu Rolandhttp://www.life.hu/csalad/20160404-damu-roland-szinesz-kibekult-varandos-felesegevel.htmlSzületendő gyermekük érdekében a színész és terhes felesége úgy döntöttek, elássák a csatabárdot: Damu Roland a hétvégén két szatyor élelmiszerrel és vitaminokkal állított haza Edinához. Család--Gyerekek, akik kicsit gonoszabbak az átlagnál http://www.life.hu/csalad/20160404-vicces-osszeallitas-gyerekekrol-ok-is-tudnak-gonoszkodni-video.htmlEnnivalóak és persze imádjuk őket. De valljuk be őszintén, vannak pillanatok, amikor az őrületbe kergetnek minket. Egy oldal összeszedte a legjobb pillanatokat. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.