Szomorú hír: Beyoncé és Jay-Z nem tervez újabb gyereket

baba Jay Z Beyoncé Blue Ivy Carter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár úgy tűnik feladta a második gyereket dédelgető álmukat, állítólag azért, mert Beyoncé szervezete még nem áll készen egy újabb terhességre.

Mostanság Beyoncé és Jay-Z veszekedéseitől hangos a sajtó, és új Beverly Hills-i luxusotthonuk is. A pár ráadásul már a hálószobán sem hajlangó osztozni.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Egy forrás szerint azonban nem csak ez az oka annak, hogy nem vállalnak újabb gyereket, hanem Beyoncé sem áll készen egy újabb terhességre, ami azért is furcsa mert lányuk, Blue Ivy már négyéves.

Forrás: AFP/Getty Images/Win Mcnamee

Összegezve: továbbra is kérdés, hogy mi lesz a sztárpár házasságával, de az biztos, hogy a kis Blue Ivy-nak nem egy ideig biztosan nem lesz kistestvére.

Őrülten szexi, és élvezi

Még csak 34 éves a popkirálynő, de valószínűleg kevés olyan dolog van a bakancslistáján, amit még nem valósított meg. Évek óta foglalja a popkirálynői trónt, mindig képes megújulni, és egy-egy új arcát mutatni. A sok közül itt szedtük össze, mi az a 10 dolog, amiért annyira imádjuk Queen B.-t.
Öt közismert magyar erőszakoló, aki megúsztahttp://www.life.hu/csalad/20160407-tanarok-orvosok-papok-edzok-gyermekotthonok-hirhedt-szexualis-zaklatasi-esetei.htmlVannak hivatások, amelyek dolgozóit a közvélemény ösztönösen felruház bizonyos pozitív tulajdonságokkal: azt várnánk el, hogy egy tanárként, orvosként, esetleg vallási vezetőként dolgozó személy az átlagnál több szociális érzékenységgel, és empátiával bír, hogy ezekre az emberekre felnézhetünk és példaképként állíthatjuk őket gyerekeink elé. Tévedés ne essék, jó esetben ez így is van, mégis: az utóbbi időben egyre több olyan történet lát napvilágot, mikor egy felelősségteljes pozícióban dolgozó ember brutális módon élt vissza hatalmával. Család--Szomorú hír: Beyoncé és Jay-Z nem tervez újabb gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160407-beyonce-es-jay-z-nem-vallal-meg-egy-gyereket.htmlA házaspár úgy tűnik feladta a második gyereket dédelgető álmukat, állítólag azért, mert Beyoncé szervezete még nem áll készen egy újabb terhességre. Család--Ben Affleck és Jennifer Garner ismét összeköltöznek?http://www.life.hu/csalad/20160407-a-hirek-szerint-ben-affleck-es-jennifer-garner-ismet-egyutt-fognak-elni.htmlBen csak nemrég bérelte ki Brook Shields házát - rögtön a volt felesége szomszédságában -, ám most úgy tűnik, hogy a család ismét egy fedél alatt él majd, legalábbis Ben legújabb filmjének forgatási ideje alatt. A színész már ki is nézett egy lakást Londonban. Család--Drew Barrymore a kislányával jógázik: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160407-kislanyaval-jogazik-drew-barrymore.htmlFantasztikus összhangba került Drew Barrymore és lánya, akiknek jógaóráját egy csodálatos fotón örökítették meg. Család--Vilmos herceg szeretné, ha lánya focista lennehttp://www.life.hu/csalad/20160407-vilmos-herceg-szeretne-ha-lanya-sarolta-cambridgei-hercegno-focista-lenne.htmlÁllítólag a kis Sarolta hercegnő olyan ügyesen rúgja a bőrt, hogy édesapja elképzelte őt a pályán angol mezben. Család--Csobot Adél imádja terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160407-csobot-adel-enekesno-imadja-terhes-pocakjat-meg-akkor-is-ha-kerulgetnie-kell-a-dolgokat-hasa-miatt.htmlBár a boldog kismamának már kerülgetnie kell a lakásban a dolgokat, egyáltalán nem zavarja, hogy hatalmas a pocakja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.