Csobot Adél imádja terhespocakját

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Csobot Adél terhesség pocak énekesnő kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a boldog kismamának már kerülgetnie kell a lakásban a dolgokat, egyáltalán nem zavarja, hogy hatalmas a pocakja.

Csobot Adél gyönyörű kismama, akiről hátulról nem is látszik, hogy terhes. Annak ellenére, hogy a pocakja már hatalmas, a babavárás minden pillanatát élvezi - írja a hot!.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Szerelemes vagyok a pocakomba! Nem tudom, hogy van-e olyan, akit zavar a hasa, de én imádom. Ameddig nem volt, addig folyamatosan nézegettem a tükörben, hogy mikor nő már meg" - mondta Adél.

Schobert Norbi megmutatta kedvenc fotóját Rékárólhttp://www.life.hu/csalad/20160406-schobert-norbi-fitnesz-edzo-megmutatta-kedvenc-fotojat-felesegerol-rubint-rekarol.htmlEgy réges-régi fotót osztott meg közösségi oldalán Norbi, ami még sok évvel ezelőtt készült feleségéről, Rubint Rékáról, azt pedig értjük, hogy miért ez a szexi kép Norbi kedvence. Család--Apáti Bence, a Kismenők zsűritagja megmutatta ikerfiaithttp://www.life.hu/csalad/20160406-apati-bence-balettmuvesz-a-tv2-kismenok-musoranak-zsuritagjanak-iker-fiai-elbuvoloek.htmlA Kismenők zsűrijtagja két ikerfiú édesapja, ráadásul neki is van egy ikertesója. A balettművész őszintén mesélt arról, hogy mennyire nehéz az ikerbabákkal. Család--Íme, öt hazai sztár, aki gyönyörű kismama lennehttp://www.life.hu/csalad/20160406-liptai-claudia-debreczeni-zita-iszak-eszter-zimany-linda-kulcsar-edina-ot-sztar-aki-gyonyoru-kismama.htmlA tavasz a szerelem időszaka, ezért úgy gondoltuk, összeszedjük azt az öt ismert hölgyet, akinél bármikor kopogtathatna a gólya. Család--Csobot Adél megtáncoltatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160405-csobot-adel-enekesno-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-megtancoltatta-kisfiat.htmlZsidró Tamás a Hal a tortán adásban retro diszkót rendezett a vacsora végén, és mint DJ debütált. A legjobban Schobert Norbi tolta a táncot, de Adél is örült a bulinak. Család--Doszpot Péter: "Nagyon jó lenne, ha láthatnám a lányaim felnőni"http://www.life.hu/csalad/20160325-doszpot-peter-exnyomozo-szeretne-lanyait-latni-felnoni.htmlAz exnyomozó ikerlányai hamarosan iskolások lesznek, ennek kapcsán édesapjuk arról mesélt, hogy kora miatt vannak félelmei. Család--Rubint Réka lányáról azt hittük, hogy Rubint Rékahttp://www.life.hu/csalad/20160324-rubint-reka-fitnesz-edzo-lanya-lara-megszolalasig-hasonlit-edesanyjara.htmlHipp-hopp felnőtt Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Lara. A legfrissebb családi fotót elnézve pedig egyértelmű, kire ütött ez a gyermek! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.