Baby Gabi megmutatta, hogy milyen gyönyörű kismama

ikrek terhesség pocak várandós Baby Gabi rosszullét énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő arról mesélt a Life.hu-nak, hogyan viseli a várandóságot és számított-e arra, hogy egyszerre két csemetével ajándékozza meg a sors.

Tegnap robbant a bombahír, hogy Baby Gabi ikreket hord a szíve alatt. Az énekesnő elmesélte, az első 10 hét nehéz volt, de azóta minden rendbe jött, és most már csak azt figyelgeti, hogyan gömbölyödik a pocakja.

Forrás: Facebook/Baby Gabi

„Köszönöm, jól vagyok, de az elején állandó rosszulléttel küzdöttem, folyamatosan émelyegtem, fáradékony voltam és az ilyenkor szokásos összes tünettel szembesültem. Viszont három hét után mintha elvágták volna ezeket a kellemetlenségeket. Akkor meg is ijedtem, és hívtam az orvost, hogy azonnal szeretnék ultrahangra menni. Mivel ez az első várandóságom, fogalmam sem volt, hogy mi történt hirtelen, de aztán minden lelet rendben volt, és az orvos is megnyugtatott, hogy ez természetes a 10. hét után" - kezdte Gabi, akit arról is kérdeztem, mit szólt, amikor megtudta, hogy ikreket vár.

„A férjem családjában voltak már ikrek, de ezt egészen eddig nem is tudtuk, ez a családi örökletes vonal most derült ki. Amúgy is kettő csemetét szerettünk volna, így minden álmunk egyszerre valóra vált. Bevallom először sokkot kaptam, aztán azon izgultunk, hogy maradjon meg mindkét magzat. Most pedig minden nagyon kerek és rendben van, nagyon boldogok vagyunk" – mosolygott Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.