Anne Hathaway baba kisfiú szülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhír érkezett Anne Hathaway és férje, Adam Shulman háza tájáról: a párnak megszületett első gyermeke. A kisfiú március 24-én jött világra, de szülei csak most közölték a hírt rajongóikkal.  

A 33 éves gyönyörű színésznő, Anne Hathaway egészséges kisfiúnak adott életet még március 24-én, a pár azonban csak most közölte a nagyvilággal az örömhírt. A boldog szülők a babának a Jonathan Rosebanks Shulman nevet adták az E! News információi szerint. Kíváncsian várjuk az első babafotókat!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2016 BEimages. No use without permission./Matt Baron/Bei/Shutterstock

Anne Hathaway és férje még 2008-ban kezdtek el randizni egymással, eljegyzésüket pedig három év múlva, 2011-ben jelentették be. Az esküvőre egy évvel később, 2012-ben került sor, de boldogságukra csak most, kisfiuk megszületésével került korona.

Elképesztő luxus - Nézz be Anne Hathaway új otthonába!

Míg a legtöbb kismama a babaszoba, vagy -sarok berendezésével van elfoglalva az utolsó hónapokban, addig a világhírű színésznő egy vadonatúj New York-i lakást vásárolt az előkelő Upper West Side környéken. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Sarka Kata terhesfotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20160407-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-terhes-fotot-posztolt-facebook-oldalan.htmlTerhesfotót posztolt magáról közösségi oldalára Sarka Kata, akinek nagyon is konkrét célja volt a képpel. Család--Mariah Carey nem hajlandó segíteni haldokló testvérének?http://www.life.hu/csalad/20160314-mariah-carey-megtagadja-a-segitseget-haldoklo-testverenek.html"Önző boszorkány, aki csak magával van elfoglalva" - így jellemezte az énekesnőt fivére, Morgan Carey, amiért Mariah nem hajlandó segíteni haldokló, HIV-pozitív nővérüknek. Család--Íme, az első képek D. Tóth András kislányáról - Tündéri!http://www.life.hu/csalad/20160225-ime-az-elso-kepek-d-toth-andras-kislanyarol.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: az RTL Klub híradósának kislánya február 12-én jött világra. Íme, az első fotók a kis Annáról! CsaládFotó: Polyák Attila - Origo25 év után válik Fehér Anna http://www.life.hu/csalad/20160408-feher-anna-es-ferje-valnak.htmlLapinformációk szerint másfél éve külön él Fehér Anna és férje. Úgy tudni, a színésznő és orvos férje több mint 25 éves kapcsolatuk megmentéséhez szakember segítségét is kérték. Család--Öt közismert magyar erőszakoló, aki megúsztahttp://www.life.hu/csalad/20160407-tanarok-orvosok-papok-edzok-gyermekotthonok-hirhedt-szexualis-zaklatasi-esetei.htmlVannak hivatások, amelyek dolgozóit a közvélemény ösztönösen felruház bizonyos pozitív tulajdonságokkal: azt várnánk el, hogy egy tanárként, orvosként, esetleg vallási vezetőként dolgozó személy az átlagnál több szociális érzékenységgel és empátiával bír, hogy ezekre az emberekre felnézhetünk, és példaképként állíthatjuk őket gyerekeink elé. Tévedés ne essék, jó esetben ez így is van, mégis: az utóbbi időben egyre több olyan történet lát napvilágot, amikor egy felelősségteljes pozícióban dolgozó ember brutális módon élt vissza hatalmával. Család--Drew Barrymore a kislányával jógázik: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160407-kislanyaval-jogazik-drew-barrymore.htmlFantasztikus összhangba került Drew Barrymore és lánya, akiknek jógaóráját egy csodálatos fotón örökítették meg. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.