Mihalik Enikő férfias divat outfit Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő legutóbbi Instagram képeit elnézve kijelenthetjük, hogy bizony férfi modellként is megállhatná a helyét.

Enikő egymás után két képet is feltöltött magáról Instagram-oldalára, férfias ruhába bújva.

Az első képen az outfit-válogtás kínzó pillanatait dokumentálta, a hasthtagből pedig az derült ki, hogy Enikő valamiféle "szalagavató bálra" keresi a tökéletes rucit. Bár itt még az összképet nem láttuk, a ruhadarabokból sejteni lehetett, hogy nem a dögös, szexistennő énjét szeretné a partin megvillantani.

Forrás: Instagram/Mihalik Enikő

Csokornyakkendő lazán kibontva, férfias öltözék, macsós nézés, két dögös lány oldalán - szó mi szó, Enikő férfiként is tökéletesen megállná a helyét.

Forrás: Instagram/Mihalik Enikő

A hónap színe: cseresznyevirághttp://www.life.hu/trend/20160407-a-honap-szine-a-cseresznyevirag.htmlA tavasz legcsodálatosabb látványát a cseresznyefa virágzása nyújtja, így nem véletlen, hogy ebben a hónapban a trend színét is ez inspirálta. Nézd meg a kedvenc outfitjeinket! TrendOrigoA plasztikszörnyek első számú példaképei: Kim Kardashian, Ken és Barbiehttp://www.life.hu/trend/20160408-szazmillios-plasztikrekordok-kim-kardashian-ken-es-barbie-megszallotjai.htmlÉrthetetlen, de sokak számára mindenek felett álló életcél, hogy Kim Kardashianra, vagy éppen Barbie babára hasonlítsanak, erre pedig bármekkora összeget hajlandóak rááldozni, és persze minden mást ennek rendelnek alá.Trend--Hogyan készül az esküvői smink? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20160406-igy-keszul-az-eskuvoi-smink.htmlAz esküvődre készülsz, de azt még nem tudod, hogy milyen sminket válassz a nagy napra? Íme, egy lehetőség Várady Polett sminkestől! Trend--Rekord! 104 évesen varratta magára első tetoválásáthttp://www.life.hu/trend/20160407-jack-reynolds-dednagyapa-vilagrekordot-allitott-fel-azzal-hogy-104-evesen-megkapta-elete-elso.htmlA belevaló dédnagyapa nem akárhogy ünnepelte a 104. születésnapját. Úgy döntött, tetoválással teszi még emlékezetsebbé! Trend--Betegesen sovány modell miatt tiltották be a Gucci reklámjáthttp://www.life.hu/trend/20160407-nagy-britanniaban-betiltottak-a-gucci-olasz-divatceg-kampanyat-a-betegesen-sovany-modell-miatt.htmlFurcsa testtartásban, szinte hófehér arccal pózol a fotón a nagyon vékony, és magas modell. Sokak panaszkodtak a divatház reklámanyaga miatt, be is tiltotta a szabályozó testület. TrendOrigoTóth Gabi elképesztő dekoltázst villantott - Micsoda dögös maca!http://www.life.hu/trend/20160407-toth-gabi-enekesno-a-csutortoki-dogos-maca.htmlAz énekesnő mélyen dekoltált felsőben forrósította fel a hangulatot és biztos, hogy amerre csak járt, mindenütt forogtak a nyakukon a férfifejek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.