Csillogás a köbön: jól áll India Katalin hercegnének

Forrás: AFP/Rafiq Maqbool -
megjelenés csillogás Katalin hercegné ruha esemény India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg neje gyönyörű, kobaltkék színű ruhában jelent meg egy jótékonysági vacsorán Indiában.

A napokban vette kezdetét Katalin hercegné és Vilmos herceg 1 hetes körútja Indiában és Bhutánban, amelynek egyik állomásaként Mumbaiba látogatott a hercegi pár. Tiszteletükre egy jótékonysági vacsorát rendeztek, amelyen India hírességeinek színe-java megjelent, hogy találkozhassanak Katalinnal és Vilmossal.

Forrás: AFP/Rafiq Maqbool

A nagyon vékony hercegné igazán kitett magáért: földig érő, kobaltkék színben pompázó, csillogó szálakkal és flitterekkel díszített ruháját kedvenc tervezője, Jenny Packham álmodta meg, amely abszolút passzolt Indiához és az eseményhez - pedig nem jellemző, hogy Katalin ennyire bátran nyúl a csillogóbb részletekhez.

Így lett igazi stílushercegnő Katalinból

Katalin hercegnő stílusát imádjuk, de az igazság az, hogy csak azóta követjük figyelemmel, amióta eljegyezte őt Vilmos herceg. A Life.hu korábban itt mutatta be, hogyan is lett egy középszerűnél is rosszabbul öltözködő angol polgárlányból Anglia legstílusosabb asszonya.


Mi a fene történt Victoria Beckham combjával?http://www.life.hu/trend/20160411-victoria-beckham-enekesno-es-divattervezo-combjanak-retusalasat-elrontottak-a-vogue-magazinban.htmlDurva Photoshop-baki áldozata lett a Spice Girls egykori énekesnője: jobb lábának felső részéből ugyanis egészen konkrétan kivágtak egy darabot a kínai Vogue magazinba készült képek egyikén. TrendOrigoRá sem lehet ismerni Szabó Zsófirahttp://www.life.hu/trend/20160401-szabo-zsofi-szineszno-uj-haja.htmlA színésznő-műsorvezető Instagram-oldalán köszönt be rajongóinak újdonsült körmeivel és frizurájával. Trend--A Photoshop ereje: így fiatalodott éveket Naomi Wattshttp://www.life.hu/trend/20160329-naomi-watts-szineszno-eveket-fiatalodott-egy-magazin-cimlapjan-a-photoshop-segitsegevel.htmlSemmi ránc, csak a sugárzó, tiszta, szinte már műnek ható arcbőr: kissé megszaladtak a retussal a 47 éves színésznő legfrissebb címlapfotójánál. Trend--Arcára fagyott a mosoly a plasztikrém Goldie Hawnnakhttp://www.life.hu/trend/20160325-goldie-hawn-szineszno-arcara-fagyott-a-mosoly-plasztikremkent-pozol.htmlKissé ijesztőre sikerült Kurt Russell kedvesének vigyora egy Los Angeles-i eseményen. Trend--Egy szexi egyetemi tanár lett az Emporio Armani új arcahttp://www.life.hu/trend/20160324-pietro-boselli-olasz-matektanar-lett-az-emporio-armani-divatmarka-uj-arca.htmlPietro Boselli, az londoni University College tanárával fogja népszerűsíteni az olasz márka legújabb kollekcióját. TrendOrigoElképesztő formában van a Flashdance 52 éves sztárja, Jennifer Bealshttp://www.life.hu/trend/20160320-jennifer-beals-a-flashdance-tancosa-52-eves-es-elkepesztoen-nez-ki.htmlEmlékszel még az 1983-ban készült, hatalmas sikert aratott Flashdance főszereplőjére? Így néz ki mostanában a színésznő. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.