Hoppá! Katalin hercegné pedikűrözetlen lábfejet villantott Indiában

Forrás: AFP/Rafiq Maqbool -
Katalin hercegné lábfej Vilmos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a napokban vette kezdetét Katalin hercegné és Vilmos herceg egyhetes körútja Indiában és Bhutánban. Korábban egy jótékonysági vacsorát rendeztek a tiszteletükre, amelyre a hercegné egy csodás, kobaltkék ruhában érkezett. A következő állomáson azonban hiba csúszott a számításba...

Brit lapinformációk szerint a hercegnő gondosan kiválasztott és becsomagolt 15 szettet, a helyi kulturális szabályoknak megfelelően, egyvalamit azonban elfelejtett. Méghozzá azt, hogy előfordulhat, hogy le kell majd vennie a cipőjét.

Katalin ugyanis nem pedikűröztetett...

Forrás: AFP/Rafiq Maqbool

A hercegi pár a Gandhi Smriti múzeumban tette tiszteletét, ahol Katalin megvált a magas sarkújától, és megvillantotta a lábfejét. A Daily Mail nem vitatja, hogy a kétgyermekes anyuka viselt a körmein nude lakkot, de amellett már nem megy el szó nélkül, hogy Katalin lábát mennyire deformálta a cipője. Hogy Vilmos neje mekkora hibát vétett, itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.