Tündéri fotó Mádai Vivienről és kisfiáról

Forrás: Facebook/Mádai Vivien -
fotó műsorvezető kisfiú gyönyörű Mádai Vivien cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető születésnapja alkalmából egy cuki fotót posztolt, amelyen kisfiával összebújva olyan szépek, mint két angyal.

Álomszép környezetben pihent Mádai Vivien, és kisfia éppen az ölében játszott, amikor lencsevégre kapták őket. A fotó pedig a fényeknek köszönhetően olyan, mintha mesebeli szereplőkről készült volna. A szeretgetős képet elnézve biztosan nagyon jól telt a műsorvezető születésnapja.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien
Roberto konyhája: Gesztenyekrémes piskótaroládhttp://www.life.hu/csalad/20160408-rostas-robert-a-life-hu-sefje-gesztenyekremes-piskota-roladot-keszit.htmlGyerekkoromban imádtam a gesztenyepürét. Szerettem tejszínhabbal, eperrel a kertből, vagy csak úgy magában szinte még fagyosan. Nosztalgiából most piskótába töltöttem és csokoládéval borítottam, hogy örüljön a család. Család--Trónok harcás bababulit tartott a Backstreet Boys sztárja, Nick Carterhttp://www.life.hu/csalad/20160411-nick-carter-apa-lesz-tronok-harca-stilusu-babavaru-buli-foto-a-kismamarol.htmlA népszerű énekes két évvel ezelőtt vette feleségül szerelmét, Lauren Kittet. A pár az első babáját várja, amit egy különleges eseményen ünnepeltek meg. Család--Újra szent a béke Madonna és volt férje közötthttp://www.life.hu/csalad/20160411-madonna-enekesno-es-guy-ritchie-forgatokonyviro-kibekultek.htmlAz énekesnőnek és volt férjének a hírek szerint végre sikerült elsimítaniuk nézeteltéréseiket fiuk, Rocco érdekében. Család--Tündérkeresztanyák a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20160408-hires-keresztszulok-es-keresztgyerekek-hollywoodban.htmlMost már biztos: Hollywoodban szegről-végről ugyan, de minden sztár valamilyen szinten rokonságban áll egymással. Volt már szó sztárokról, akikről nem is gondolnád, hogy házastársak, bemutattuk a hírességek elfeledett ikertestvéreit, és lerántottuk a leplet néhány igen meglepő családi kötelékről is. Most pedig a tündérkeresztanyáké, no meg a tündérkeresztapáké a pálya, garantáltan vár rád néhány meglepetés! CsaládAFPEttől elolvadsz! Berki Natasa Zselyke rúzzsal rajzolt szívecskét apukája arcárahttp://www.life.hu/csalad/20160408-berki-nati-ruzzsal-rajzolt-szivecsket-edesapja-berki-krisztian-arcara.htmlBerki Krisztián kislánya a legcsajosabb eszközt használva rajzolt édesapjára, és cukin jelezte mennyire szereti őt. Család--A remény gyermekei: 3 megható történet a szivárványbabákrólhttp://www.life.hu/csalad/20160408-harom-meghato-tortenet-a-szivarvanybabakrol-akik-veteles-vagy-halva-szuletes-utan-egeszsegesen.htmlÓriási lelki teher a szülőknek, de főként a nőknek, ha rengeteg próbálkozás után sem akar összejönni a baba. A vetélés, a halva születés, vagy éppen a csecsemő elvesztése után megszületett egészséges gyerekek a “szivárványbabák”. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.