Mi a fene történt Victoria Beckham combjával?

Forrás: Vogue China -
divattervező retusálás Kína Photoshop Vogue baki comb Spice Girls Victoria Beckham láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva Photoshop-baki áldozata lett a Spice Girls egykori énekesnője: jobb lábának felső részéből ugyanis egészen konkrétan kivágtak egy darabot a kínai Vogue magazinba készült képek egyikén.

Victoria Beckham is beállt a Photoshop áldozatául esett sztárok közé. Az énekesnőből lett divattervezőről a kínai Vogue magazin számára készült néhány fotó, amelyek egyikéről a szerkesztők úgy vélhették, némi igazításra szorul Beckhamné jobb combja - ezért kivágtak belőle egy meglehetősen nagy darabot.

Forrás: Vogue China

A hiányzó testrész hatalmas visszhangot kapott a közösségi médiában: míg egyesek orbitális hibát kiáltottak, addig mások rámutattak, hogy valószínűleg Victoria világos színű alsóneműje okozhatja ezt az optikai csalódást, egyébként minden a legnagyobb rendben van a lába körül. A divattervező szóvivője nem kívánta kommentálni a történteket, és egyelőre a Vogue magazin szerkesztői sem nyilatkoztak.

Victoria Beckham fotója: Photoshop-baki, vagy csak optikai csalódás?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.