Kiderült: gyerekként bántalmazták a transznemű dívát, Caitlyn Jennert

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Bruce Jenner Caitlyn Jenner gyermekkor transzneműség bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újságíró szerint az olimpikonból lett valóságshow-sztárt iskoláskorában sokszor bántották nemi identitása miatt.

Kiderült Caitlyn Jenner fájdalmas titka. Az egykori olimpikon, aki egy évvel ezelőtt nővé operáltatta magát, állítólag Ian Halperin újságíróval osztotta meg annak idején, mi mindent kellett elszenvednie gyermekkorában nemi identitása miatt.

Forrás: AFP/Kevin Winter
Nem hajlandó meglátogatni egyre betegebb édesanyját Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/csalad/20160331-jennifer-aniston-szineszno-nem-latogatja-meg-egyre-betegebb-edesanyjat-nancy-dow-t.htmlA Jóbarátok sztárja továbbra sem tudta félretenni régi sérelmeit, ezért felé sem néz az állítólag egyre rosszabb állapotban lévő Nancy Downak. Család--Hatalmasat nőtt Owen Wilson kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160405-owen-wilson-szinesz-kisfia-robert-ford-hatalmasat-nott.htmlHihetetlen, hogy telik az idő: a hollywoodi sztár legidősebb gyermeke, Robert Ford Wilson immár 5 éves, és egy az egyben úgy néz ki, mint világhírű édesapja. Család--Felesége pocakos fényképével erősítette meg Adam Levine, hogy apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160404-adam-levine-a-maroon-5-enekesenek-felesege-behati-prinsloo-modell-terhespocakos-kepe.htmlEljött a várva várt pillanat: a Maroon 5 frontembere Instagram-oldalán mutatta meg várandós feleségét, Behati Prinsloo-t, ezzel pedig hivatalosan is elismerte a babavárásuk hírét. Család--Gombos Edina: "Nagyon várjuk a harmadik babát!"http://www.life.hu/csalad/20160401-gombos-edina-musorvezeto-es-ferje-alberto-harmadik-babat-terveznek.htmlAz immár Amerikában élő műsorvezető és férje, Alberto egyre inkább úgy érzik, szeretnének még egy csöppséget kislányuk, Miranda és fiuk, Matteo mellé. CsaládOrigoGyönyörű nővé cseperedett a futballsztár Romário lánya, Daniellehttp://www.life.hu/csalad/20160331-danielle-favatto-romario-futballsztar-lanya-gyonyoru-nove-cseperedett.htmlFőhet a feje a Barcelona egykori játékosának 18 éves lánya miatt: Danielle Favatto elképesztően szexis nő lett az évek alatt. CsaládOrigoÚjabb titkokat árult el brit királyi családról Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20160324-katalin-hercegne-szerint-erzsebet-kiralyno-alig-varta-charlotte-hercegno-szuleteset.htmlA hercegné szerint Erzsébet királynő örült talán a legjobban annak, hogy a sok fiú után végre egy kislány is érkezik a családba. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.