A súlyemelő kismama visszavágott a kritizálóknak

Forrás: Instagram/Emily Breeze Ross -
terhes súlyemelés edzés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 8 hónapos terhesen is 70 kilós súlyokat emelgetett Emily Breeze Ross, ami miatt kapott hideget-meleget a kommentelőktől.

Kiverte a biztosítékot a fiatal, edzőként dolgozó kismama, amikor megosztotta rajongóival napi rutinját. Ő nem hagyott fel az edzésekkel terhessége alatt sem, így is képes arra, hogy 70 kilós súlyokat emlegetve csináljon kitöréseket. Az internetezők nagy része pedig egyszerűen felháborodott.

Forrás: Instagram/Emily Breeze Ross

Önzőnek tartják a kismamát, amiért a babája egészsége helyett a saját testével van elfoglalva, és ezért képes kockára tenni gyermekét is. Emily nem hagyhatta szó nélkül ezeket a vádakat, visszavágott a kritizálóinak. Elmondta, hogy az edzés az ő legnagyobb szenvedélye, ez ő maga, nem fog leállni vele! Követi az orvosa tanácsait, egészséges ő is, és a babája is.

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.