Száraz sampontól kezdett kopaszodni egy fiatal lány - Fotó!

fotó száraz sampon kopaszodás orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Baxter egyik reggel arra ébredt, hogy a haja csomókban hever a párnáján. A fiatal lány rögtön az orvosához fordult, aki rémisztő diagnózist közölt vele. 

A vizsgálatok során kiderült, hogy a lány háromszög alakú hajhullásban szenved. Nicole először nem értette a dolgot, ezért több orvost is felkeresett az ügyben. A kopasz foltok relytélyét végül egy bőrgyógyász oldotta meg, aki megállapította, hogy a száraz sampon felelős a történtekét - írja a Metro.

Nicole Baxter a közösségi oldalán osztotta meg az elképesztő fotókat Forrás: Facebook/Nicole Baxter

Az orvos arra kérte a fiatal lányt, ne használja a terméket a következő vizsgálatig. Hat hét múlva rengeteget enyhültek a tünetek, de Nicole megfogadta, hogy soha többé nem használ ilyen fajta termékeket.

Egyre öregesebben öltözködik Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160411-katalin-hercegne-egyre-oregesebben-oltozkodik.htmlA hercegné legutóbbi ruhaválasztása sajnos nem a legjobban sikerült. Trend--"Bátor vagy és gyönyörű!" - Így fest Dobó Kata smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20160409-dobo-kata-smink-nelkuli-szelfit-posztolt-facebookra.htmlA mai napig irigylésre méltó szépségű színésznő ismét smink nélküli szelfivel lepte meg rajongóit - sőt rögtön kettővel is! Trend--Elképesztő színek és minták: Itt a legújabb hajtrend! http://www.life.hu/trend/20160407-szines-mintak-a-hajba-elkepeszto-otlettel-rukkolt-elo-egy-blogger-micsoda-hajak.htmlAz Instagram-szakértők most arra bíztatják a hajfestés kedvelőit, hogy a lenőtt tincsekkel ne forduljanak egyből fodrászhoz, hanem inkább válasszanak egy szerintük sokkal menőbb módszert. TrendOrigoKerry Washington saját magát sem ismeri fel a címlapfotójánhttp://www.life.hu/trend/20160407-kerry-washington-kiakadt-a-cimlapfoton-mert-tulsagosan-kiretusaltak-nem-ismert-sajat-magara.htmlMeghökkent a színésznő, amikor saját magára pillantott a magazin címlapján, de nem igazán találta a hasonlóságot a fotó és a tükörképe között. Trend--Rekord! 104 évesen varratta magára első tetoválásáthttp://www.life.hu/trend/20160407-jack-reynolds-dednagyapa-vilagrekordot-allitott-fel-azzal-hogy-104-evesen-megkapta-elete-elso.htmlA belevaló dédnagyapa nem akárhogy ünnepelte a 104. születésnapját. Úgy döntött, tetoválással teszi még emlékezetsebbé! Trend--Justin Bieber új frizurát csináltatott: Elég furcsa lett!http://www.life.hu/trend/20160404-justin-bieber-raszta-hajat-csinaltatott-maganak-a-sztar-kisse-kinos-fotokat-posztolt.htmlA tinilányok kedvence a jelek szerint megunta egysíkú frizuráját, és meglátogatta a fodrászát. A végeredmény láttán nem vagyunk teljesen elégedettek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.