Hogyan tartja formában magát az 50 éves Cindy Crawford? Elárulta!

Forrás: AFP/Valery HACHE/Valery Hache -
modell bombaforma Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford ugyan korábban több aerobik videót is megjelentetett, manapság már nem viszi túlzásba az edzést, mégis szuper formában van, két gyerek után is, ráadásul 50 évesen. És hogy mi a titka? Elmondjuk!

A szupermodell remekül fest, és ezt nem csak úgy írjuk, mivel bizonyítékunk is van rá, hogy egy szál bikiniben is bombázó. De hogyan csinálja?

Cindy Crawford Forrás: AFP/Valery HACHE/Valery Hache

Cindy nemrég lefotózta a reggelijét és feltöltötte az Instagramra. Köztudott, hogy a modell lelkes híve a zenfogyókúrának, melynek lényege, hogy 80 %-ban egészséges ételeket fogyaszt, ám néha-néha megenged magának egy kis nyalánkságot is,

így elkerülheti a falási rohamokat és a nasik utáni sóvárgást.

Forrás: Instagram / Cindy Crawford

Nos, a nap folyamán biztos, hogy nem kell megtagadnia magától az édességeket, mert reggelije abszolút az egészséges kategóriába tartozik, mivel a tojás, avokádó és pár szem eper nemcsak finom, hanem mindössze csupán 300 kalória.

Alessandra Ambrosio: "Ha diétázom, akkor megindulok a lejtőn"http://www.life.hu/ez-zsir/20160411-a-victoria-secret-modell-alessandra-ambrosio-nem-szamolja-a-kaloriakat.htmlBármennyire is meglepő, nem minden Victoria's Secret modell választja a light és cukormentes életet. Alessandra Ambrosio legalábbis biztosan nem. Erről mesélt nemrég. Ez Zsír!OrigoLekövérezték a Victoria's Secret modellt, Erin Hearthertonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160407-lekovereztek-a-victoria-secret-modellt-erin-hearthertont.htmlEmlékeztek még rá, amikor Palvin Barbit lekövérezték? Nos, egy Victoria's Secret modell, Erin Heartherton is ugyanezen ment át, és nemrég elmesélte, hogy milyen megpróbáltatások érték, amíg angyalszárnyakat viselt.Ez Zsír!Origo5 egészségesnek tűnő nasi, amit jobb, ha elkerülszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160324-ez-az-5-egeszsegesnek-tuno-nasi-amit-ne-fogyassz-dieta-mellett.htmlManapság folyamatosan próbálunk odafigyelni az egészséges táplálkozásra, de vigyázat! Sok egészségesnek hitt ételről nem is gondolnánk, hogy milyen buktatókat rejt. Összeszedtünk 5 nasit, amikről nem is sejtettük, hogy csak gyarapítják a súlyunkat. Ez Zsír!--Hűha! Nagyon durva kockahasat gyúrt magának Britney Spearshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-britney-spears-kockas-hassal-udvozli-a-nyarat.htmlA kétgyerekes popsztár Instagram-oldalán mutatta meg lapos hasát és formás combjait a rajongóinak. Ez Zsír!Origo5 megdöbbentő fogyás, ami megváltoztatta az emberek életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160301-inspiralo-fotosorozat-a-kulso-es-belso-valtozasrol.htmlÚjabb összeállítás látott napvilágot olyan emberekről, akik hihetetlen átalakuláson mentek keresztül, és ez nem csak a külsejükre vonatkozik. Ez Zsír!ThinkstockIrina Shayk jógával gyúrt a Super Bowlrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160208-a-vilaghiru-modell-jogaval-gyurt-a-super-bowlra.htmlA Super Bowl rajongók többsége belehuppant egy kényelmes fotelbe, maga mellé készített egy nagy adag rágcsát, amit egy még nagyobb adag sörrel leöblítettek. Nem így tett azonban Irina Shayk, Bradley Cooper barátnője, aki inkább sportolt a közvetítés előtt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.