Katus Attila napi tippjei az egészségért – 4.nap

egészség BikiniBody sport Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján.

A grillezést, a főzést vagy a roston sütést válaszd a hús elkészítésénél.

Forrás: Dreamstime

Egyél gyakrabban halat, amely omega-3-ban gazdag (pisztráng, hering, lazac).

A jó anyagcsere a karcsúság titka

A megfelelő anyagcsere azért fontos, mert ellátja szükséges tápanyagokkal a sejtjeinket, és nem hagyja felhalmozódni testünkben a salakanyagokat. Éppen ezért az egészséges étrenddel megtámogatva távol tartja, vagy éppen leégeti a pluszkilókat. A jó közérzet már csak a bónusz. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Katus Attila napi tippjei az egészségért – 3.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160411-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-3-nap.html--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 2.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160410-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-2-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni., hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 1.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160409-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-1-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján! Ez Zsír!--A 10 legjobb zeneszám futáshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160412-a-10-legjobb-zeneszam-futashoz.htmlVeled is sokszor előfordul, hogy nincs elég motivációd a sportoláshoz? Pedig egy jó edzőtárssal, vagy ha jobban szeretsz egyedül futni, néhány pörgős számmal is feldobhatod az edzésedet. Motiváld magad a legjobb ritmusokkal! Ez Zsír!--3 cukormentes édesség, amit az áprilisi kihívás alatt is fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-3-cukormentes-edesseg-amit-aprilisi-kihivas-alatt-is-fogyaszthatsz.htmlAz áprilisi kihívást sokan különösen nehéznek ítéltétek. Nem is csoda: egy-egy finom falat édességet, ha nem is többet, mindennap szívesen fogyaszt az ember. Erről nem is kell teljesen lemondani áprilisban sem, ugyanis vannak olyan egészséges finomságok, amelyekben semmi hozzáadott cukor nincs. Ez Zsír!--Testképzavar vagy motiváció? Avagy mit közvetítenek az Instagram-fotók?http://www.life.hu/ez-zsir/20160407-testkepzavarra-vagy-motivaciora-osztonoznek-sarka-kata-fotoi.htmlSarka Katát több fronton érte támadás az elmúlt hetekben. A sok mocskolódás mögött kirajzolódott egy kérdés, amivel megéri foglalkozni: a fiatalokban valóban testképzavart okozhatnak az Instagram- és Facebook-fotók, amiket a posztolójuk motivációnak szánt? Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.