Bezsongott a sztárvilág – Pénteken kezdődik a legőrültebb celebfesztivál

fashion week Coachella fesztivál botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden év áprilisában van két hétvége, amikor megőrül a sztárvilág, és kezdetét veszi az orbitális ereszd el a hajam. A Coachella-fesztivált soha egy híresség sem hagyná ki: filmsztárok, modellek, énekesek gyűjtőhelye. Hogy miért szeretik ennyire? Mert nincsenek szabályok. Ezért nem is véletlen, hogy főleg a botrányokról és a celebek outfitjeiről híresült el a fesztivál. De kik a fesztivál igazi dívái? Megmutatjuk! 
  • Kendall Jenner

Az Instagram és a kifutók királynői, vagyis Kendall és Gigi a Coachellán is kitűnnek a tömegből. Kendall tavaly a laza farmeros és a hippisen – vagy inkább arab hercegnősen – elegáns fesztiválszettet is bemutatta, hogyan kell viselni.

Forrás: Northfoto
  • Gigi Hadid

Barátnőjéhez hasonlóan Gigi is a sportosabb és a légies hippis énjét hozta a korábbi fesztiválokon. Gigi nem tud hibázni.

Forrás: Northfoto

2015 elsőbálozója

A legnagyobb Beckham fiú, Brooklyn éppen csak betöltötte a 16. életévét, amikor szülei egyedül, vagyis egy testőrrel elengedték az év legmenőbb fesztiváljára, ahol Brooklyn még tetkót is villantott.
  • Alessandra Ambrosio

Sort, rövid ruha, maxiruha – minden fesztiválviselet jól áll Alessandra Ambrosiónak. Hiába, egy modell szinte bármit felvehet.

Forrás: AFP

Madonna és a feltűnési viszketegség

Az 58 éves énekesnő még most is tinédzserként viselkedik. A tavalyi Coachellán sem hazudtolta meg magát: vad színpadi csókba kezdett a fiatal énekessel, Drake-kel. Drake reakciója meglehetősen furcsa volt, szinte eldönthetetlen, hogy földöntúli öröm vagy végtelen fájdalom ült ki az arcára a szerelmes performansz után.
  • Rihanna

Ha egyszer bulizik, akkor bizony mindent belead Rihanna. Nem csoda, hogy botrányoktól sem mentes a Coachellán való viselkedése. Ami a stílusát illeti, a peace feliratú póló és a hatalmas lila bunda is megfér a fesztiválos gardróbjában.

Forrás: AFP

Rihanna és a drogbotrányok

A 2012-es fesztiválon Rihannát cigivel a kezében fotózták le, majd el is indultak a találgatások, hogy valójában milyen cigit szív az énekesnő. Ő egyébként határozottan állította, hogy nem fűről volt szó. A tavalyi botrány ennél valamivel egyértelműbb volt: Rihanna hiába védte magát, egy nagyon egyértelmű videó látott napvilágot arról, hogyan szív fel kokaint az orrába.
  • Rosie Huntington-Whiteley

Rosie tavaly egy Chloe ruhában élvezte a fesztivál nyüzsgését. Egyszerűen csodálatosan festett ebben a csipkével kiegészített laza fehér ruhában. Egy évvel korábban farmersortra szavazott, és még azt is megmutatta, hogyan tombol Calvin Harrisre.

Forrás: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley

De kit ölelget Leonardo DiCaprio?

A tavalyi Coachella egyik furcsa pillanata volt, amikor lekapták Leonardo DiCapriót, amint két fiatalt ölelget. Hogy kik voltak ők, máig nem derült ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.