Minden év áprilisában van két hétvége, amikor megőrül a sztárvilág, és kezdetét veszi az orbitális ereszd el a hajam. A Coachella-fesztivált soha egy híresség sem hagyná ki: filmsztárok, modellek, énekesek gyűjtőhelye. Hogy miért szeretik ennyire? Mert nincsenek szabályok. Ezért nem is véletlen, hogy főleg a botrányokról és a celebek outfitjeiről híresült el a fesztivál. De kik a fesztivál igazi dívái? Megmutatjuk! 

  • Kendall Jenner

Az Instagram és a kifutók királynői, vagyis Kendall és Gigi a Coachellán is kitűnnek a tömegből. Kendall tavaly a laza farmeros és a hippisen – vagy inkább arab hercegnősen – elegáns fesztiválszettet is bemutatta, hogyan kell viselni. 

Forrás: Northfoto
  • Gigi Hadid

Barátnőjéhez hasonlóan Gigi is a sportosabb és a légies hippis énjét hozta a korábbi fesztiválokon. Gigi nem tud hibázni. 

Forrás: Northfoto
Brooklyn BeckhamForrás: Northfoto
2015 elsőbálozója
A legnagyobb Beckham fiú, Brooklyn éppen csak betöltötte a 16. életévét, amikor szülei egyedül, vagyis egy testőrrel elengedték az év legmenőbb fesztiváljára, ahol Brooklyn még tetkót is villantott.
  • Alessandra Ambrosio

Sort, rövid ruha, maxiruha – minden fesztiválviselet jól áll Alessandra Ambrosiónak. Hiába, egy modell szinte bármit felvehet. 

Forrás: AFP
Madonna és a feltűnési viszketegség
Az 58 éves énekesnő még most is tinédzserként viselkedik. A tavalyi Coachellán sem hazudtolta meg magát: vad színpadi csókba kezdett a fiatal énekessel, Drake-kel. Drake reakciója meglehetősen furcsa volt, szinte eldönthetetlen, hogy földöntúli öröm vagy végtelen fájdalom ült ki az arcára a szerelmes performansz után.
  •  Rihanna 

Ha egyszer bulizik, akkor bizony mindent belead Rihanna. Nem csoda, hogy botrányoktól sem mentes a Coachellán való viselkedése. Ami a stílusát illeti, a peace feliratú póló és a hatalmas lila bunda is megfér a fesztiválos gardróbjában. 

Forrás: AFP
Rihanna és a drogbotrányok
A 2012-es fesztiválon Rihannát cigivel a kezében fotózták le, majd el is indultak a találgatások, hogy valójában milyen cigit szív az énekesnő. Ő egyébként határozottan állította, hogy nem fűről volt szó. A tavalyi botrány ennél valamivel egyértelműbb volt: Rihanna hiába védte magát, egy nagyon egyértelmű videó látott napvilágot arról, hogyan szív fel kokaint az orrába.
  • Rosie Huntington-Whiteley 

Rosie tavaly egy Chloe ruhában élvezte a fesztivál nyüzsgését. Egyszerűen csodálatosan festett ebben a csipkével kiegészített laza fehér ruhában. Egy évvel korábban farmersortra szavazott, és még azt is megmutatta, hogyan tombol Calvin Harrisre. 

Forrás: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley
Forrás: Northfoto
De kit ölelget Leonardo DiCaprio?
A tavalyi Coachella egyik furcsa pillanata volt, amikor lekapták Leonardo DiCapriót, amint két fiatalt ölelget. Hogy kik voltak ők, máig nem derült ki.