A terhes plus size modell megint odacsapott a kritizálóknak

Forrás: Diana Gomez / Marie Claire -
modell Tess Holliday terhes plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tess Holliday 7 hónapos terhes, a második gyermekét várja, de az öröme nem lehet felhőtlen. A bevállalós modell azonban ismét kifejtette véleményét, kendőzetlenül.

Az egyik percben még örömmel mutogatta rengeteg követőjének Tess Holliday, hogyan mozog a pocakjában a babája, a másik percben pedig már nyers véleményét osztotta meg közösségi oldalán.

Forrás: Diana Gomez / Marie Claire

Nem titok, hogy a molett modellt rengeteg kritika éri, és nem kevesen kérdezik arról, hogy milyen érzés plus size-nak lenni. Tess viszont megelégelte a beszólásokat. Nemrég arról is beszélt, hogy teljesen kimeríti őt a sok negatív vélemény. Rengetegen gondolják, hogy nem is lehet egészséges majd a gyermeke, hiszen Tess túlságosan kövér. Elege van a plus size-zal kapcsolatos kérdésekből. Íme, az egyetlen, ütős válasza: "Plus size vagyok B@SZD MEG" - írta közösségi oldalára a modell.

Anyám nyakán, avagy az all inclusive mamahotelhttp://www.life.hu/csalad/20160411-egyre-tobb-fiiatal-felnott-el-a-szuleivel-a-mamahotel-intezmenye.htmlAdott egy jóvágású, jól kereső férfi, aki bár már jócskán elmúlt harminc, a mamahotel oltalmazó falait egyáltalán nem áll szándékában egy önálló, kevésbé kényelmes életre cserélni. A sztori jó néhány hollywoodi szuperprodukcióból ismerős lehet, és mint oly sok más film esetén, az alkotók ezeknél a történeteknél is a valóságból inspirálódtak. Van miből: az Európai Unió országaiban a 18 és 34 év közötti fiatal felnőttek mintegy fele él együtt a szüleivel. Család--Jaksity Kata szívszorító sorokkal emlékezett meg halva született gyermekérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160413-jaksity-kata-kislanya-halva-szuletett-19-eves-lenne-facebookon-emlekezett-meg-rola-a-musorvezeto.html19 év telt el a szörnyű tragédia óta, de nem enyhült a műsorvezető fájdalma. Az évforduló környékén pedig a szokásosnál is többször jut eszébe a kislánya. CsaládOrigoCaramel megmutatta trendi családjáthttp://www.life.hu/csalad/20160412-caramel-enekes-megmutatta-trendi-csaladjat-felesege-szilagyi-szilvi-es-kislanya-osszeoltoztek.htmlAz énekes felesége és kislányuk, Szofi cukin összeöltöztek - Caramel igazán büszke lehet a csinos csajokra. Család--Elárulták második kisfiuk nevét Majkáék!http://www.life.hu/csalad/20160412-megszuletett-majka-es-dundika-masodik-kozos-gyermeke-elarultak-a-nevet-olivernek-hivjak.htmlNagy az öröm Majkáéknál! Április 11-én látott világra jött második gyermekük, most pedig a nevét is elárulták. Család--A legnagyobb sztárok vallottak arról, milyen érzés, hogy nincs gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20160412-helen-mirren-jennifer-aniston-kim-cattrall-renee-zellweger-cameron-diaz-vallott-arrol-milyen-erzes.htmlA nők élete csak egy gyerekkel lehet teljes? A legtöbb nőn óriási a nyomás, hogy gyermeket szüljön, de mi van akkor, ha ő nem érzi magát késznek az anyaságra? Íme, azoknak a sztároknak a gondolatai az anyaságról, akiknek soha nem lett gyermekük. CsaládAFPCsobot Adél apás szülést szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20160412-csobot-adel-enekesno-istenes-bence-parja-apas-szulest-szeretne.htmlA leendő anyuka arról mesélt, apás szülést terveznek, mert párja Istenes Bence szeretne mellette lenni, és neki is szüksége van a támogatására. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.