Rekordmennyiségű anyatejet adományozott egy koraszülött kisgyermek anyukája

Forrás: Thinkstock -
koraszülés édesanya kisbaba adományozás anyatej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az austini anyatejbank szerint működésük során még sosem fordult elő, hogy ekkora mennyiségű anyatejet kaptak.

A San Antonióban élő Micah Duncan kisbabája a vártnál sokkal hamarabb született meg császármetszéssel. A KSAT szerint az újszülött annyira picike volt, hogy édesanyja még nem tarthatta a kezében, ezért a szoptatással is várnia kellett.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

Hogy ne menjen kárba az anyateje, Micah három hónapon át két-három óránként lefejte magát, és a mélyhűtőben tárolta az ennyi idő alatt rekordmennyiségűvé gyarapodott tejét. Amikor pedig kisbabája végre hazakerült, Micah eladományozta a 15 gallonnyi, vagyis nagyjából 57 liternyi anyatejét a texasi anyatejbanknak.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk

Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu cikkéért kattints ide!

/1511/Suzie2015111713308

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.