Iszak Eszti a Viva Tv műsorvezetőjeként nap mint nap kamerák előtt áll, így természetesen oda kell figyelnie arra, hogy mindennap üde és friss legyen a megjelenése. Hogy ehhez milyen szépségtrükköket vet be? A Life.hu sorozatában most kiderül! 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál? Minden reggel jéghideg vízzel frissítem fel az arcbőröm. 

Iszak EsztiForrás: Iszak Eszter

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért? Az arcbőrömmel rendkívül sokat foglalkozom, mert érzékeny és száraz, ezért különböző hidratálókezelésekre járok és jó minőségű arckrémeket használok. A Harangvölgyi termékeket nagyon szeretem, ezenkívül a krémek alá mindig 100%-os aloe verát teszek. 

Forrás: Instagram/Iszak Eszti, Fotó: Gregus Máté

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban? Rengeteg szájápolóm van, általában legalább négyet hordok magammal napközben, imádom őket! 

Fotó: Marton Szilvia/Origo
Jógaórával leptük meg Iszak Esztit
A gyönyörű műsorvezetőt elcsaltam egy jógaórámra, és bár sejtettem, hogy ügyesen végrehajtja majd a nehezebb testtartásokat is, arra nem gondoltam, hogy remek jógatársra lelek benne. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében? Tetovált szemöldök... 

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod? Mindig is imádtam a fodros ruhadarabokat, és szerencsére idén is hódítanak, aminek nagyon örülök. 

5 kérdés a szépségről: Sarka Kata
A csinos anyuka műsort vezet, modellkedik, számtalan saját munkája van, emellett két kisgyermeket nevel, és figyel arra, hogy a bőrápolásra is mindig maradjon ideje. 29 évesen csinosabb, mint valaha, de jól tudja, ezért tennie is kell. A Life.hu sorozatában sztárszerzőnket, Sarka Katát faggattuk szépségtitkairól.