Ezen a héten a hetvenesek adtak stílusleckét a fiatalabbaknak. Nézd meg, hogyan tündökölt a vörös szőnyegen Jane Fonda és Goldie Hawn!

Dögös feketék  

Jennifer Aniston hosszított zakója szuper választás volt. Egyszerű, mégis szexi, ahogy a színésznőtől megszokhattuk. Katy Perry is hozta a tőle megszokottat: dögös ruha és feltűnő kiegészítők.

Katy Perry, Jennifer AnistonForrás: AFP

Julia Roberts és a rövid kosztüm  

Egy-egy eseményen újra előkerülnek a rövid nadrággal párosított kosztümös megoldások. Meglehetősen kockázatos választás, hiszen nagyon keveseknek áll jól. Talán Julia Robertsnek is jobban állt volna egy klasszikus megoldás, amilyet a 16 éves Bailee Madison is választott?

Julia Roberts, Bailee MadisonForrás: AFP

A hetvenesek tündöklése  

A 70 éves Goldie Hawn és a 78 éves Jane Fonda is a fehérre szavazott ezen a héten - és milyen jól tették! Igaz, egészen más stílust láthatunk: míg Goldie Hawn a lazább eleganciára szavazott, addig Jane Fonda kicsit szigorúbb vonalakkal tündökölt a vörös szőnyegen. Mindketten csodásan néztek ki.

Jane Fonda, Goldie HawnForrás: AFP

Pasimustra  

A héten Bradley Cooperről és Orlando Bloomról szavazhatjátok meg, kinek áll jobban az öltöny.

Bradley Cooper, Orlando BloomForrás: Northfoto
Filléres csodaszerek – hollywoodi hírességek házi szépségpraktikái
Ki hinné, de sok híresség, aki bármilyen luxuskozmetikumot megvehetne magának, inkább a filléres házi praktikákra szavaz. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlett Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk!