Így fest most a 78 éves Jane Fonda

Forrás: Örökmozgó -
Jane Fonda fiatal idős gyönyörű akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A '80-as évek ünnepelt színésznője, az egykori szexszimbólum, Jane Fonda idén tölti be a 79. életévét. A legendás hollywoodi sztárt nemrégiben Tribeca Film Festivalon kapták lencsevégre, ahol meggyőződhettünk róla: ennyi év elteltével is remek formában van. 

Már a '60-as években is megcsillogtatta színészi tehetségét, játszott többek között a Tall Storyban, az Amíg összeszoknak című filmben és a híres A Walk on the Wild Side-ban is, amiért a legjobb fiatal színésznek járó Golden Globe-díjat is megkapta. Az igazi áttörtést A lovakat lelövik, ugye? című film hozta a számára, amely a kritika elismerése mellett az első Oscar-jelölést is meghozta számára. Első Oscar-díját a legjobb női főszereplő kategóriában a Klute című film prostituáltjaként kapta 1971-ben, amelyet 7 évvel később még egy aranyszobrocska követett, a Hazatérés című filmben nyújtott alakításáért.

Jane Fonda a Barbarella című filmben, amelynek folyományaként egy egész generáció szexszimbólumává vált (1968) Forrás: Örökmozgó

Az 1970-es években elkerülték a hangos sikerek, de a '80-as években visszatért, és sorra kapta a jobbnál jobb filmszerepeket. Az 1990-es évek elején, miután hozzá ment Ted Turner amerikai médiamágnáshoz, bejelentette visszavonulását. Később azonban meggondolta magát, és 2005-ben ismét dolgozni kezdett, ezúttal Jennifer Lopezzel forgatott közös filmet, az Anyád napja című vígjátékot, amelyben a kiállhatatlan anyós szerepében tündökölt.

És így fest most Jane Fonda 78 évesen:

Jane Fonda, 2016 Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Rula

Heather Locklear igencsak elhagyta magát - elhízva és smink nélkül kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/trend/20151120-heather-lockleart-egy-repuloteren-fotoztak-le-elhizottan-es-igencsak-elhagyta-magat.htmlA kilencvenes évek népszerű sorozata, a Melrose Place mindig ármánykodó szépsége mára igencsak elhagyta magát. Lesifotó! TrendOrigoDIY blogger ajánlott arcpakolást: többeknek leégett a bőrehttp://www.life.hu/trend/20151107-diy-blogger-marie-lopez-ajanlott-csokolades-fahejas-arcpakolast-tobbeknek-leegett-a-bore.htmlMarie Lopez francia diy blogger, 2 millió követővel. Ezután a lépés után azonban biztosan megcsappan majd a követő tábora.TrendThinkstockLola bugyiban, a rajongók tiltakoznakhttp://www.life.hu/trend/20151107-lola-bugyiban-a-rajongok-tiltakoznak-a-kozossegi-oldalan.htmlLola nemrégiben egy fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyen egy szál kötött pulcsiban van... TrendOrigoA 127 kilós modell bevállalta! Nem szégyelli a testét Tess Hollidayhttp://www.life.hu/trend/20151106-a-127-kilos-modell-tess-holliday-a-marie-claire-angol-magazinban-pozol-es-elfogadta-magat.htmlTess Holliday-t korábban sokan bántották extrém méretei miatt, ami miatt sokszor magányosnak és értéktelennek érezte magát. Ennek azonban vége, a 127 kilós plus-size modell elfogadta magát, testi adottságait, és nem fél megmutatni bájait. TrendOrigoAranyba öntötték Charlize Theron dögös testét - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20151031-charlize-theron-szineszno-aranyszinu-ruhat-vett-fel.htmlCharlize Theron az ausztrál ingatlanokat ment népszerűsíteni Hong Kongba. Nem csoda, hogy nem ezzel a tettével került a világ szeme elé.TrendAFPDöbbenetes! Így néz ki a 62 éves modell - jobban fest, mint egy 30 éveshttp://www.life.hu/trend/20151106-christie-brinkley-hatvanket-eves-modell-ugy-nez-ki-mint-egy-harminc-eves.htmlMinden férfi álma: a nő, aki egyáltalán nem öregszik. Természetesen ilyen nem létezik, habár ma már minden szinte csak pénz kérdése. Talán Christie Brinkley is tetemes mennyiségű dollárt költött magára, hiszen a megtévesztésig úgy néz ki, mint egy harminc éves. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.