faldekoráció otthon kreatív csináld magad festés lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unod otthonod egyszínű, fantáziátlan falait? Változtass rajta! Nem kell nagy befektetés hozzá, csupán egy kis kreativitás, és lakásodat pillanatok alatt élettel töltöd majd meg.

Ami a hajadon, az a faladon

Néhány éve az egész világot meghódította az ombre hajfestési technika, amely a kifutók világából pillanatok alatt átszivárgott a lakberendezési trendekbe is. Maga a francia szó egyébként árnyékot jelent, lényege pedig a színátmenetben rejlik. Számtalan variációja létezik, az egészen finom, természetes átmenetektől az extrém kontrasztokig. Kísérletezőkedvűeknek tökéletes!

Forrás: Press Loft

Madarak szárnyán

A falmatricákban megannyi lehetőség rejlik: rengetek mintában kaphatók, és a felragasztásuk is pofonegyszerű. Ha nincs túl nagy kézügyességed, mégis szeretnél egy kis színt vinni a szürke hétköznapokba, a falmatrica a tökéletes megoldás számodra.

Forrás: Press Loft

A szavak ereje

Látványos, egyedi, kifejezheted vele személyiségedet - a nagyobb lakberendezési üzletekben kész betűket is vásárolhatsz, de akár te magad is nekiállhatsz. Ha elég bátornak érzed magad, egy korábbi cikkünkben ellesheted a betűdekoráció-készítés technikáját.

Forrás: Press Loft

Repülő szőnyeg a 21. században

A faliszőnyeg hallatán azonnal nagymamád falát beborító förmedvény jut eszedbe? Öreg hiba! Egy-egy modern, akár extrém darab tökéletesen megállja a helyét a 21. századi otthonokban is.

Forrás: Press Loft
Pozitív gondolatok, motiváló idézetek - Így készíthetsz igazán személyes ajándékothttp://www.life.hu/otthon/20160418-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-idezetes-ajandekot-keszit.htmlEgy jó mottó, egy szlogen bátorít a nehéz percekben és segít kifejezni örömödet. Egy-egy pozitív gondolattal szeretteid arcára is könnyedén mosolyt csalhatsz - Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja hogyan készíthetsz személyre szabott ajándékot kedvenc idézeteid segítségével. Otthon--A világ legkáprázatosabb kertjeihttp://www.life.hu/otthon/20160415-a-vilag-legszebb-kertjei-parkjai.htmlA tavaszi szép időben imádunk virágzó, illatozó kertekben, parkokban sétálgatni - ezen felbuzdulva pedig összeállítottuk a Life.hu igencsak szubjektív listáját a világ legkáprázatosabb 5 kertjéről. Neked melyik a kedvenced? OtthonOrigoSztárotthonok – Gyere velünk Sáfrány Emese, alias Aleska hangulatos luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20160414-sztarotthonok-sorozat-safrany-emese-aleska-megmutatta-otthonat.htmlKáprázatos panoráma és zöld környezet – néhány napja ellátogattunk Sáfrány Emese, alias Aleska dizájnos otthonába, és mialatt a hajlékony légtornászlány körbevezetett bennünket, néhány kulisszatitkot is elárult a párjával közösen bérelt lakásról. Otthon--Imádod a kávét? Kávés kiegészítők, amikre neked is szükséged vanhttp://www.life.hu/otthon/20160408-kavezas-nelkulozhetetlen-kaves-kiegeszitok-otthonra.htmlVan, aki a rövid feketéért van oda, van, aki a lágyabb tejest imádja - de bármilyen kávéfogyasztó is legyen az ember, vannak bizonyos nélkülözhetetlen kellékek, amelyek egy kávéimádó otthonából sem hiányozhatnak. Otthon--Tavaszi nagytakarítás másképp – Fillérekből, vegyszermentesenhttp://www.life.hu/otthon/20160401-tavaszi-nagy-takaritas-vegyszermentesen-fillerekbol.htmlItt a tavasz, vele együtt pedig eljött, a súrolás, portörlés, rendrakás, azaz a tavaszi nagytakarítás ideje. Nem egy hálás meló, ám otthonod és jó közérzeted érdekében jobb, ha nem halogatod tovább. Az alábbiakban ahhoz adunk néhány tippet, hogyan takaríts idén kicsit másképp! Otthon--Vakációzz úgy, mint Beyoncé – Így AirBnB-znek a sztárokhttp://www.life.hu/otthon/20160330-hiressegek-akik-nyaralasuk-alatt-airbnb-szallasokat-foglaltak.htmlVannak, akik a saját luxusszigetükön bújnak el az árgus szemek elől; vannak, akik saját luxusszállodát üzemeltetnek, és annak egy félreeső szobájában húzzák meg magukat, ha pihenni vágynak; és vannak olyan hírességek, akik sok más földi halandóhoz hasonlóan az AirBnB segítségével keresnek szállást a nyaralásukhoz. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.