Anyatejet kaphat Damuék babája - Edina szoptathatja a kis Maját

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland szoptatás anyatej Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvosi bizottság döntött arról, hogy anyatejet kaphat damuék kislánya. A kis Maját édesanyja szoptathatja.

Edina életmódja és a császármetszés miatt nem is volt biztos, hogy az anyukának lesz teje, és amikor az megindult orvosai először nem engedték, hogy a babát ezzel táplálja. Előbb laboratóriumban meg kellett vizsgálni a tejet, hogy nem tartalmaz-e alkoholt vagy egyéb, visszamaradt méreganyagot. Péntekre elkészültek az eredmények: az anyatej kifogástalan, a kis Maya vasárnaptól azt kapja.

"Elmondhatatlanul boldogok vagyunk! nfúzió és tápok helyett vasárnaptól a saját édesanyja szoptathatja a kislányunkat. Egy bizottság döntött erről, kizárólag a gyermek egészségét tartva szem előtt. Maya a leghisztisebb kisbaba az osztályon, tiszta Damu. Sokat sír és állandóan enne, ami nagyon jó jel. Nap mint nap erősebb, látszik rajta, hogy nagyon életrevaló. Az Isten velünk van!" - nyilatkozta.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Edina nagyon jól van. Hiába követett el számtalan hibát, azt látom, hogy komolyan kezdenek benne átfordulni a dolgok, egyre inkább anyaként gondolkodik és viselkedik. Szerelmes a kislányunkba, amikor csak tud, ott áll az inkubátor előtt, szorongatja Maya kezecskéit, beszél hozzá, néha énekel is. Mindennap találkozom vele, látom rajta a változást, ami reménykeltő" - tette hozzá a Borsnak.

Hírességek, akiknek gyermekei nemet váltottakhttp://www.life.hu/csalad/20160415-hiressegek-gyermekei-akik-nemet-valtottak-transznemu-gyerekek.htmlNincs könnyű helyzete annak a szülőnek, akinek imádott kislánya vagy kisfia bejelenti, hogy ő valójában rossz testbe születt, vagyis, hogy lány létére fiúnak érzi magát, vagy éppen fordítva. Mit tehet ilyen esetben egy felelős anyuka vagy apuka? A legjobb, ha elfogadja gyeremeke döntését és mindenben támogatja elképzelését. Így tettek a következő hírességek is. CsaládOrigoHazavitte kisfiát és Hajnit Majkahttp://www.life.hu/csalad/20160416-hazavitte-kisfiat-es-hajnit-dundikat-majka.htmlDundika április 11-én, hétfőn reggel életet adott második kisfiuknak. A baba császármetszéssel jött a világra. Majka pénteken haza is vihette kis családját. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoStahl Judit kislánya anyukája nyomdokaiba lép?http://www.life.hu/csalad/20160415-stahl-judit-kislanya-imad-fozni-szivesen-szerepel-a-kamerak-elott-csaladi-vonas.htmlA műsorvezető nagyon büszke a kislányára, aki már most bátran mozog a konyhában, és szívesen sertepertél édesanyja körül, ha annak segítségre van szüksége. Család--Eva Mendes babát vár?http://www.life.hu/csalad/20160415-eva-mendes-szineszno-masodik-gyermeket-varja-ryan-gosling-szinesszel.htmlÚton az újabb hollywoodi sztárbébi - legalábbis néhány gyanús fénykép készülte után ezt állítják a külföldi sajtóorgánumok. Család--Megszületett Kelly Clarkson kisfia, érdekes nevet kapott a csöppséghttp://www.life.hu/csalad/20160415-kelly-clarkson-masodik-gyermeke-megszuletett-a-remington-nevet-kapta-a-kisfiu.htmlKedden jelentette be az énekesnő Twitter-oldalán az örömhírt, életet adott második gyermekének. CsaládAFPElképesztő! Rendszeresen borotválja a 6 éves kislánya lábát az anyukahttp://www.life.hu/csalad/20160415-egy-anyuka-orult-otlete-leborotvalja-a-6-eves-kislanya-labat.htmlAz amerikai nő blogján mesélte el, hogy ő bizony borotválja a 6 éves kislánya lábát. A vallomás után rengeteg felháborodott komment érkezett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.