Xantus Barbara két évig nem beszélt édesapjával

Forrás: Facebook/Barbara Xantus -
békülés harag Xantus Barbara színészet édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Xantus Barbara elárulta, hogy érdekelte az orvosi pálya, de kisebb akadályok miatt nem azt az utat, hanem a színészetet választotta. Az édesapja viszont annyira nem örült a döntésének, hogy két évig nem beszélt vele. 

Barbara a színészi pályát választotta, aminek édesapja olyannyira nem örült, hogy hosszú ideig nem beszélt a színésznővel, sőt még a békülést is Xantus Barbara kezdeményezte.

„Az apukám nem beszélt velem két évig, miután megtudta, hogy a színészi pályára léptem. Aztán elhívtam egy bemutatóra és akkor megenyhült, de azt kérte, hogy azért az egyetemet is fejezzem be" – mondta Barbara.

Adok-Kapok Napok – Tégy jót!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20160418-adok-kapok-napok-tegy-jot.htmlVegyél részt a Premier Outlet jótékonysági ruhagyűjtésén! HirdetésGólyahír! Megszületett Chrissy Teigen kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160418-chrissy-teigen-es-john-legend-gyermeke-megszuletett.htmlA gyönyörű modell Instagramon tudatta rajongóival, hogy életet adott gyermekének! A baba nevét is elárulta az anyuka! Család--Vilmos és Katalin megható módon emlékezett meg Diana hercegnőről http://www.life.hu/csalad/20160417-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-a-taj-mahal-elott-fenykepezkedtek-mint-diana-hercegno.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk, Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő épp indiai körútjukat járják, melynek során egészen megható módon tisztelegtek Diana hercegnő emléke előtt. Család--Anyatejet kaphat Damuék babája - Edina szoptathatja a kis Majáthttp://www.life.hu/csalad/20160416-anyatejet-kaphat-damu-roland-es-edina-babaja.htmlOrvosi bizottság döntött arról, hogy anyatejet kaphat damuék kislánya. A kis Maját édesanyja szoptathatja.Család--Sztárcsemeték, akik az apjuk kiköpött másaihttp://www.life.hu/csalad/20160414-sztarcsemetek-akik-az-apjuk-kikopott-masaik-brooklyn-beckham-es-david-beckham-jack-nicholson-ray.htmlA híres szülők arcait évtizedekig láthattuk az óriásplakátokon, reklámokban vagy éppen tévéműsorokban. Fiatalkori énjük feledésbe merült, így hihetetlenül meglepő látni, hogy mennyire hasonlítanak rájuk a gyermekeik. Család--Eva Mendes babát vár?http://www.life.hu/csalad/20160415-eva-mendes-szineszno-masodik-gyermeket-varja-ryan-gosling-szinesszel.htmlÚton az újabb hollywoodi sztárbébi - legalábbis néhány gyanús fénykép készülte után ezt állítják a külföldi sajtóorgánumok. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.