Bochkor Gábor adásban köszöntötte fel lányát

Music Fm köszöntés Bochkor Nóri élő adás Bochkor Gábor születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bensőséges családi esemény helyszínévé vált a Music FM reggeli műsorának stúdiója, már amennyire bensőséges lehet, amikor többszázezer hallgató füle hallatára köszönti fel kislányát - születésnapja alkalmából - Bochkor Gábor.

Meghitt pillanat szakította meg az Önindító műsorfolyamát. Bochkor Gábor kislánya kilencedik életévébe lépett, erről a mikrofonmágus élő adásban emlékezett meg. Miután felköszöntötte, a stúdióban ülők együtt énekelték el a kis Nórinak a Happy Birthday-t, az éteren keresztül. A szülők persze ajándékkal is készültek a szülinapra, Nori egy kiskutyát kapott, amit Nózinak nevezett el.

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea
Sebestyén Balázs Pumped Gabóvá változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-musorvezetoje-pumped-gabova-valtozott.htmlA műsorvezető a Gyertek át, szombat este! című műsorban mindent meg tesz a játékosokért, nos amit most mutatott az nem semmi! TV + Sztárok--Durva tetoválást csináltatott Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160419-varga-viktor-enekes-es-cinthya-dictator-fotoslany-durva-tetovalast-csinaltatott.htmlA szerelmes énekes Cinthya Dictator monogramját vésette magára, és nem túlzunk... szó szerint VÉSETTE! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoProfi elsősegélynyújtó lett Istenes Bencébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-istenes-bencebol-az-rtliin-futo-hagyjal-fozni-cimu-musorban-profi-elsosegelynyujto-lett.htmlA műsorvezető remek apuka lesz, hiszen bebizonyította, ha elvágja a kezét egy gyerek, azonnal tudja, mit kell tennie. TV + Sztárok--Kulcsár Edina elveszett a teendők tengerébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-kulcsar-edina-a-tv2-nagy-duett-szereploje-elveszett-a-teendok-tengereben.htmlA szépségkirálynő megmutatta, hogyan próbálja rendszerezni a dolgait, amikor nap mint nap elvész a feladatok között. TV + Sztárok--Váczi Gergő visszatér a Magellánnal!http://www.life.hu/sztarok/20160415-vaczi-gergo-visszater-a-magellannal-a-szuper-tv2-csatornan.htmlÁprilisban szombat esténként újra a tudomány, a technika és az innováció kerül középpontba a SuperTV2-n. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huPumped Gabo megörökítette a leggizdább szelfithttp://www.life.hu/sztarok/20160415-pumped-gabo-a-balaton-sound-sztarja-meglotte-a-leggizdabb-szelfit.htmlA Balaton Sound tavalyi táncoslábú celebje egy gyönyörű popsi társaságban kapta lencsevégre magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.