Kulcsár Edinának nem sikerül lefogynia

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
diéta fogyás szépségkirálynő Kulcsár Edina hízás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába jár a gyönyörű szépségkirálynő szorgalmasan edzésre, ez nem bizonyul elégségesnek ahhoz, hogy leadja a felesleges kilókat.

Kulcsár Edina töredelmesen bevallotta, hogy nem elégedett önmagával és arra is rájött, a kemény edzés nem elég ahhoz, hogy ledobja a pluszkilókat.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Egy ideje azért küzdök, hogy csak pár kiló menjen le rólam, mert én úgy érzem jól magamat a bőrömben, viszont hiába étkeztem jól, egy gramm sem akart eddig megmozdulni. Igyekszem egyre többet lejárni mostanában az edzőterembe, ha kell este, ha kell reggel és azt kell, hogy mondjam, rengeteget segít! Nyílván önmagában a mozgás is nagyon jó, de nekem a diéta tartásában segít!" – írta Edina.

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, De akkor sem készít el akármit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.