Hódi Pamela TV2 Berki Natasa Zselyke hasonlóság Nagy Duett Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sztárja arról mesélt, hogy a kis Natasa Zselyke egyre akaratosabb - ebben ráütött. De azt is elárulta, a kislány miben hasonlít az édesanyjára.

Berki Krisztiánnak nem sok ideje jutott az utóbbi időben a családjára, hiszen rettentően elfoglalt, a Nagy Duett próbái pedig a maradék idejét is kitöltik. A macsó azért figyel arra, hogy jusson idő kislányára – írja a Story.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Amikor csak tehetem, elmegyünk vadasparkba, motorozunk a Duna-parton, mesét nézünk. Alapvetően jó, tiszta lelkű kislány, de éppoly akaratos és öntörvényű is, mint én. Egyre jobban feszegeti a határokat az anyukájánál, ebben is az apjára ütött. Szerencsére a szépségét Pamelától örökölte" –mondta Krisztián.

Bochkor Gábor adásban köszöntötte fel lányáthttp://www.life.hu/csalad/20160420-bochkor-gabor-a-music-fm-musorvezetoje-elo-adasban-koszontotte-fel-lanyat-norit.htmlBensőséges családi esemény helyszínévé vált a Music FM reggeli műsorának stúdiója, már amennyire bensőséges lehet, amikor többszázezer hallgató füle hallatára köszönti fel kislányát - születésnapja alkalmából - Bochkor Gábor. CsaládOrigoKiszel Tünde lánya egyre szebb!http://www.life.hu/csalad/20160419-kiszel-tunde-naptardiva-lanya-donatella-egyre-gyonyorubb-es-szuk-fekete-ruhaban-pozolt.htmlA naptárdíva tinilányán remekül állt a szűk, fekete ruha. Tünde pedig büszkén feszített Donatella mellett. CsaládOrigoXantus Barbara két évig nem beszélt édesapjávalhttp://www.life.hu/csalad/20160418-xantus-barbara-szineszno-elarulta-hogy-ket-evig-nem-beszelt-edesapjaval.htmlXantus Barbara elárulta, hogy érdekelte az orvosi pálya, de kisebb akadályok miatt nem azt az utat, hanem a színészetet választotta. Az édesapja viszont annyira nem örült a döntésének, hogy két évig nem beszélt vele. CsaládOrigoCsobot Adél: "Bencével még sohasem vártunk semmit ennyire"http://www.life.hu/csalad/20160414-csobot-adel-enekesno-mar-felkeszult-a-szulesre-es-parja-istenes-bence-musorvezeto-jobban-izgul-majd.htmlA gyönyörű kismama teljesen felkészült a szülésre, már a kis pakkja is be van készítve, ha indulni kell a kórházba. Párja, Istenes Bence pedig jobban izgul, mint ő. CsaládOrigoBaby Gabi elárulta az ikrei nevéthttp://www.life.hu/csalad/20160414-baby-gabi-enekesno-aki-varandos-elarulta-az-ikrek-nevet.htmlAz énekesnő még nem tudja, kétpetéjű ikrei milyen neműek, viszont a névvariációk már a fejében vannak. CsaládOrigoRyan Reynolds lánya nem is tudja, hogy apja milyen gonosz tréfát űz velehttp://www.life.hu/csalad/20160420-ryan-reynolds-vicces-es-morbid-apuka-lett.htmlRyan Reynolds már megkapta a Legszexisebb celeb apuka címet a People magazin olvasóitól, tőlünk viszont megkapja a Legviccesebb apuka díját, ugyanis tweetjeiben állandóan a lányáról szóló, néhol kissé morbid sztorikkal szórakoztatja rajongóit. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.