Alapvetően kedvelte az egészséges ételeket, ám olykor-olykor azért Diana is engedett a csábításnak. Így étkezett a nép hercegnője egykori szakácsa, Darren McGrady szerint.

Darren McGrady 1982 és 1993 között irányította a legfőbb londoni királyi rezidencia, a Buckingham-palota konyháját, a hercegi pár válása után pedig Diana hercegnőnek főzött - ennélfogva tehát tud egyet s mást arról, hogyan őrizte meg híresen karcsú vonalait "a nép hercegnője".

Forrás: Wikipédia

A szakács szerint az állítólag bulimiával küzdő Diana alapvetően egészségesen étkezett: kerülte a vörös húsokat, és a szénhidrátok bevitelét is igyekezett csökkenteni.

Azt mondta nekem: maga ügyel a zsírokra, én pedig elintézem a szénhidrátokat az edzőteremben - mondta el a Daily Mailnek adott interjújában McGrady, aki szerint azért Dianának is megvoltak a maga gyengeségei: a kenyérnek és a krémpudingnak például nehezen tudott ellenállni. Ezenkívül kedvelte a töltött paprikát, vörös húst azonban csak akkor evett, ha vendégek voltak nála, egyébként legfőképp főtt burgonyát, buggyantott csirkét és paprikát fogyasztott előszeretettel. 

Péterfy Bori nem csak a színpadon rocksztár. Ez azonban az alakján egy cseppet sem látszik. Igaz, köze lehet ehhez annak, hogy több mint 20 éve a jóga szerelmese. Sőt, ha teheti, gyalog vagy biciklivel közlekedik. Nem beszélve a koncertekről!