"Pont úgy sétál, mint György!" - Kiderült, kire ütött a kis trónörökös

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Erzsébet királynő kisbaba Károly herceg videó felvétel brit királyi család Vilmos herceg gyermekkor György herceg Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg szerint édesapja, Károly herceg pontosan úgy sétál, mint unokaöccse, a kis György - avagy György totyog pont úgy, mint annak idején a nagypapája.

Ünnepségek, fényképek és műsorok sokaságával ünnepli az Egyesült Királyság uralkodójuk, II. Erzsébet 90. születésnapját. Ennek alkalmából jelent meg a BBC1-en egy dokumentumműsor, amelyben Harry herceg és bátyja, Vilmos herceg végignézik a királynő életét bemutató eddig még nem látott felvételeket fiatalkorától egészen napjainkig.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Amikor a filmben édesapjukat, a még totyogó Károly herceget mutatják, Harry herceg megszólal:

Nézd csak meg itt:

Nem csupán ez az egyetlen közös vonás Károly hercegben és unokájában, György hercegben: Károly a hírek szerint azon igyekszik, hogy átadja szenvedélyét a 2 éves csöppségnek, és úgy tudni, jó úton halad - erről bővebben ide kattinva olvashatsz.

Bochkor Gábor adásban köszöntötte fel lányáthttp://www.life.hu/csalad/20160420-bochkor-gabor-a-music-fm-musorvezetoje-elo-adasban-koszontotte-fel-lanyat-norit.htmlBensőséges családi esemény helyszínévé vált a Music FM reggeli műsorának stúdiója, már amennyire bensőséges lehet, amikor többszázezer hallgató füle hallatára köszönti fel kislányát - születésnapja alkalmából - Bochkor Gábor. CsaládOrigoSzívszorító fotón az anyaság legkétségbeejtőbb pillanatahttp://www.life.hu/csalad/20160421-kelli-bannister-profii-fotos-megosztotta-az-anyasag-legszomorubb-pillanatarol-szolo-kepet-amit.htmlTöbbségében az anyasággal a páratlan örömök járnak. Az első mosoly, az első lépés, és az első szó is azok közé tartozik, amik határtalan boldogsággal árasztják el az anyák szívét. Ám vannak olyan pillanatok, amik sajnos nem az örömről szólnak. CsaládOrigoBritney Spears fiatalos anyuka, de fiai szerint inkább cikihttp://www.life.hu/csalad/20160420-britney-spears-fiatalos-anyuka-de-gyerekei-szerint-akkor-is-ciki.htmlAz énekesnő remek formában van, emellett eléggé fiatalos anyuka. Ám sajnos eljön az a kor, amikor mindenki cikivé válik a tinédzser gyereke szemében... Család--Micsoda tehetség! Így dalol a legfiatalabb Beckham fiúhttp://www.life.hu/csalad/20160420-david-beckham-megosztotta-hogyan-enekel-a-kisfia-cruz-beckham.htmlA 11 éves Cruz biztosan anyukájától örökölte a zenei tehetségét, amit egészen eddig rejtegettek a szülei a nagy nyilvánosság elől, de most David büszke apukaként bemutatta, milyen ügyes is az ő kisfia! Család--Ryan Reynolds lánya nem is tudja, hogy apja milyen gonosz tréfát űz velehttp://www.life.hu/csalad/20160420-ryan-reynolds-vicces-es-morbid-apuka-lett.htmlRyan Reynolds már megkapta a Legszexisebb celeb apuka címet a People magazin olvasóitól, tőlünk viszont megkapja a Legviccesebb apuka díját, ugyanis tweetjeiben állandóan a lányáról szóló, néhol kissé morbid sztorikkal szórakoztatja rajongóit. Család--"Örökké a fejemben marad" - Alapos fejmosást kapott Vilmos herceg Erzsébet királynőtőlhttp://www.life.hu/csalad/20160420-vilmos-herceg-gyermekkoraban-alapos-fejmosast-kapott-erzsebet-kiralynotol.htmlVolt idő, amikor Vilmos hercegnek is inkább a csínytevéseken, semmint a hivatalos királyi teendőin járt az esze. Egyik alkalommal azonban túllőtt a célon, az érte járó szidást pedig egyenesen Anglia uralkodónőjétől kapta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.