Ezen az esküvői táncon ámul most az internet

Forrás: Youtube / JacksonOut&About -
esküvő feleség menyasszony Haka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Jackson és Jennifer Tamaariki Auckland-ben házasodtak össze, mégis fontosnak tartották a hagyományok ápolását, ezért az esküvőjükön a vendégekkel együtt eljárták a tradicionális maori harci táncot, a hakát.

A vőlegény barátai és maori rokonai egy nagyon nagy meglepetést okoztak a vendégeknek, amikor előadták a haka-t a ceremónia kezdetekor.

A haka-ról egyébként úgy tartják, hogy Te Rauparaha törzsfőnök írta arról, hogy hogyan is menekült meg a halál torkából még 1810-ben. A történet szerint mikor az ellenségei üldözték, egy nő szoknyája alá bújt, de ahogy kimászott onnan, az ellenség észrevette, ám nem ölték meg, sőt

ehelyett inkább barátok lettek.

Forrás: Youtube / JacksonOut&About

Ezt az oldalát sosem láttuk Sylvester Stallonénak - Így bolondozik lányaival a sztár!http://www.life.hu/csalad/20160421-sylvester-stallone-bebizonyitotta-hogy-vicces-es-jo-fej.htmlDavid Beckham, és Ryan Reynolds után Sylvester Stallone is bebizonyította, hogy ott a helye a legjobb fej apukák között. Család--Ryan Reynolds lánya nem is tudja, hogy apja milyen gonosz tréfát űz velehttp://www.life.hu/csalad/20160420-ryan-reynolds-vicces-es-morbid-apuka-lett.htmlRyan Reynolds már megkapta a Legszexisebb celeb apuka címet a People magazin olvasóitól, tőlünk viszont megkapja a Legviccesebb apuka díját, ugyanis tweetjeiben állandóan a lányáról szóló, néhol kissé morbid sztorikkal szórakoztatja rajongóit. Család--Julia Robert és férje 14 év után válnak?http://www.life.hu/csalad/20160419-julia-robert-hazassaga-a-happy-end-helyett-valoperrel-vegzodik.htmlMint arról beszámoltunk, 14 év után válságba jutott Julia Roberts házassága, ám a legfrissebb hírek szerint olyannyira elmérgesedett a pár kapcsolata, hogy már szinte nem is beszélnek egymással… Család--Elképesztő! Rendszeresen borotválja a 6 éves kislánya lábát az anyukahttp://www.life.hu/csalad/20160415-egy-anyuka-orult-otlete-leborotvalja-a-6-eves-kislanya-labat.htmlAz amerikai nő blogján mesélte el, hogy ő bizony borotválja a 6 éves kislánya lábát. A vallomás után rengeteg felháborodott komment érkezett. Család--Drew Barrymore a kislányával jógázik: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160407-kislanyaval-jogazik-drew-barrymore.htmlFantasztikus összhangba került Drew Barrymore és lánya, akiknek jógaóráját egy csodálatos fotón örökítették meg. Család--Madonna fia nyilvánosan megalázta az anyjáthttp://www.life.hu/csalad/20160404-madonna-fia-az-instagramon-alazta-meg-az-anyjat.htmlMíg Madonna a fiáért harcol a bíróságon, addig úgy tűnik, hogy 15 éves fia megtesz mindent azért, nehogy az anyjával kelljen élnie, ráadásul ott szól be neki, ahol csak tud - legutóbb péládul az Instagramon. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.