Sertésnek csúfolták, most mégis bejutott a szépségversenyre

Forrás: Facebook/Miss Perú Universe -
modell duci szépségkirálynő plus-size verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves Mirella Paz Baylon szó szerint történelmet írt, ugyanis még sosem fordult elő, hogy egy ilyen "túlsúlyos" lány bekerüljön a Miss Peru Universe versenyére. 

A diáklány célja, hogy ő nyerje meg a versenyt. A gömbölyded modell elmondása szerint elégtételt vett egyetemi bántalmazóin, akik az iskolában rendszeresen malacnak nevezték őt a súlya miatt. Mirella negyvenegy versenyző közül került be a végső tíz közé. Amikor a döntőben meghallotta a nevét, rögtön zokogásban tört ki - írja a Dailymail.

Mirella Paz Baylon Forrás: Facebook/Miss Perú Universe

"Tizenöt kilót fogytam 3 hónap alatt. Az egyetemen sok ismerősöm sertésnek nevezett, és tudom, hogy sokan kibeszéltek a hátam mögött. Ideges vagyok, egyben nagyon boldog is, mert tényleg beleadtam mindent. Meg akarom nyerni az idei Miss Peru Universe-t" - nyilatkozta a 19 éves modell.


Som Balogh Edina édesanyaként és háziasszonyként is nap, mint nap ötösre vizsgázik. Figyel arra, hogy családja helyesen táplálkozzon, rendszeresen mozogjon és kiegyensúlyozott legyen. Úgy tűnik, nagyon jól csinálja, hiszen náluk, állandó a jókedv.
/1202/Plus_20122691559Kipróbáltuk: Spartan SGXhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160419-kiprobaltuk-spartan-sgx-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSoha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Spartan SGX kerül terítékre. Ez Zsír!--Kulcsár Edinának nem sikerül lefogyniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160420-kulcsar-edinanak-szepsegkiralynonek-nem-sikerult-a-fogyas.htmlHiába jár a gyönyörű szépségkirálynő szorgalmasan edzésre, ez nem bizonyul elégségesnek ahhoz, hogy leadja a felesleges kilókat. Ez Zsír!--Tatár Csilla jobb formában van, mint valaha - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160420-tatar-csilla-a-kozteve-musorvezetoje-edzesbe-lendult-es-leszamol-a-plusszkilokkal.htmlA gyönyörű műsorvezető szinte teljesen visszanyerte a szülés előtti alakját, és egy szuper fotón mutatta meg, milyen remekül néz ki. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 9.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160418-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-9-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Aleska megsérült légtornászás közbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160419-safrany-emese-aleska-megserult-legtornaszas-kozben.htmlA hajmeresztő mutatványok ugyan látványosak, de egyáltalán nem veszélytelenek! Ez Zsír!--Elképesztő formában van Tamara Ecclestonehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160415-tamara-ecclestone-a-forma-1es-bernie-ecclestone-lanya-megmutatta-bikiniben-szules-utani-alakjat.htmlA Forma-1-es nagyfőnök, Bernie Ecclestone legidősebb lányát parányi fürdőruhában kapták lencsevégre. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.