Az öt legmenőbb szállodai szolgáltatás - Meg fogsz lepődni!

szolgáltatás hotel luxus meglepetés lakosztály szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A luxushotelekben az elegáns berendezések, tágas szobák, lakosztályok és a pazar kiszolgálás hozzátartozik az alapszolgáltatásokhoz. Ahhoz azonban, hogy a vendégek igazán emlékezetes napokat töltsenek egy szállodában, ennél egy kicsit több kell. Valami plusz, valami extra, amitől meg lehet különböztetni egymástól a milliós szállásokat - nos, vannak hotelek, ahol kimaxolták az egyediséget.

VIP-shopping

A Bulgari Hotel London a vásárlásmániás milliomosok egyik kedvence szállodája: VIP-vendégeiket külön sofőrrel furikáztatják London egyik Bulgari-üzletébe, amely akár hajnalok hajnalán vagy késő este is nyitva tart a hotel különleges vendégei számára.

Forrás: Facebook/Bulgari Hotel London. Bulgari

Exkluzív bringatúra

A vancouveri Rosewood Hotel Georgia a pazar szobák, fürdők és kulináris különlegességek mellett egy igen meglepő, de ötletes szolgáltatást is kínál a vendégeknek: exkluzív biciklitúrákat szerveznek, a hotel ügyvezetőjének, Philip Meyernek a vezetésével. Fő a luxus és az egészséges életmód!

Forrás: Facebook/Rosewood Hotel Georgia, Dreamstime

Wannabe festőknek

A mexikói San Miguel de Allende-ben található Rosewood Hotelben a művészi hajlammal megáldott vendégekre is gondolnak: a szobákat egy komplett festőkészlettel szerelték fel. Van gyerek és felnőtt méretű festőállvány, festékek és vászon is. Minden adott egy különleges műalkotás elkészítéséhez.

Forrás: rosewoodhotels.com

Gitárlecke a tetőn

A Westin Austin Downtown nevezetű hotel a zene szeretetére próbálja vendégeit nevelni: egyrészt a szobákhoz minden vendégnek jár egy gitár, ingyenes belépést biztosítanak a város neves bluesklubjaiba, és a hotel tetőteraszán a muzikális vendégek gitárleckéket is vehetnek.

Forrás: westinaustindowntown.com, Dreamstime

Személyre szabott mezek

Az olaszországi Grand Hotel Excelsior Vittoria alkalmazottai egy náluk megszállt amerikai gyerekcsoport minden tagját meglepték egy névre szóló, egyéni focimezzel. Érthető módon, a lurkók eksztázisba estek a meglepetéstől.

Forrás: Facebook/Grand Hotel Excelsior Vittoria, Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.