A luxushotelekben az elegáns berendezések, tágas szobák, lakosztályok és a pazar kiszolgálás hozzátartozik az alapszolgáltatásokhoz. Ahhoz azonban, hogy a vendégek igazán emlékezetes napokat töltsenek egy szállodában, ennél egy kicsit több kell. Valami plusz, valami extra, amitől meg lehet különböztetni egymástól a milliós szállásokat - nos, vannak hotelek, ahol kimaxolták az egyediséget.

VIP-shopping

A Bulgari Hotel London a vásárlásmániás milliomosok egyik kedvence szállodája: VIP-vendégeiket külön sofőrrel furikáztatják London egyik Bulgari-üzletébe, amely akár hajnalok hajnalán vagy késő este is nyitva tart a hotel különleges vendégei számára.

Forrás: Facebook/Bulgari Hotel London. Bulgari

Exkluzív bringatúra

A vancouveri Rosewood Hotel Georgia a pazar szobák, fürdők és kulináris különlegességek mellett egy igen meglepő, de ötletes szolgáltatást is kínál a vendégeknek: exkluzív biciklitúrákat szerveznek, a hotel ügyvezetőjének, Philip Meyernek a vezetésével. Fő a luxus és az egészséges életmód!

Forrás: Facebook/Rosewood Hotel Georgia, Dreamstime

Wannabe festőknek

A mexikói San Miguel de Allende-ben található Rosewood Hotelben a művészi hajlammal megáldott vendégekre is gondolnak: a szobákat egy komplett festőkészlettel szerelték fel. Van gyerek és felnőtt méretű festőállvány, festékek és vászon is. Minden adott egy különleges műalkotás elkészítéséhez.

Forrás: rosewoodhotels.com

Gitárlecke a tetőn

A Westin Austin Downtown nevezetű hotel a zene szeretetére próbálja vendégeit nevelni: egyrészt a szobákhoz minden vendégnek jár egy gitár, ingyenes belépést biztosítanak a város neves bluesklubjaiba, és a hotel tetőteraszán a muzikális vendégek gitárleckéket is vehetnek.

Forrás: westinaustindowntown.com, Dreamstime

Személyre szabott mezek

Az olaszországi Grand Hotel Excelsior Vittoria alkalmazottai egy náluk megszállt amerikai gyerekcsoport minden tagját meglepték egy névre szóló, egyéni focimezzel. Érthető módon, a lurkók eksztázisba estek a meglepetéstől.

Forrás: Facebook/Grand Hotel Excelsior Vittoria, Dreamstime