Szülés után 25 nappal úgy néz ki a nő, mintha mi sem történt volna

Forrás: Instagram/Chontel Duncan -
szülés fitneszedző Ausztrália Chontel Duncan test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál fitneszedzőnek nem okozott problémát, hogy szülés után visszanyerje az alakját, mivel várandóssága alatt sem hagyta abba a mozgást, mégis hihetetlen, hogy valamivel több mint 3 hét után máris formában van!

Többször is a figyelem középpontjába került Chontel Duncan, a várandóssága előtt, és a szülés után is. Először azért hódította meg az internetet, mert egyáltalán nem látszott rajta, hogy terhes, és nem is hagyta abba a mozgást.

Forrás: Instagram/Chontel Duncan

Később azért bírálták a nőt az egyik közösségi oldalra feltöltött képe miatt, mert a kisbabájáról posztolt fotón az emberek szerint nem tartja helyesen a gyemrek fejét. Most pedig azért áll ismét a figyelem kereszttüzében, mert 25 nappal a szülés után máris elképesztő formában van!

Forrás: Instagram/Chontel Duncan

Önök elégedettek a tükörképükkel? Ha nem, vegyenek példát Cserpes Lauráról! Aki ugyan nem felel meg a 34-es konfekcióméretnek, mégis elégedett az alakjával. Miért ne tenné? Kihozza magából a maximumot: rendszeresen edz és tudatosan étkezik.
Katus Attila napi tippjei az egészségért – 12.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160420-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-12-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Az alacsony szénhidráttartalmú diéta legnagyobb buktatóihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160419-ezek-a-szenhidratszegeny-dieta-legnagyobb-buktatoi.htmlSokan követik az alacsony szénhidráttartalmú diétát, de szinte mindenki elkövet egy-két hibát, amivel a saját dolgát nehezíti, és ami miatt az eredmény várat magára. Az alábbiakban a leggyakoribb tévedéseket írtuk össze Ez Zsír!OrigoSertésnek csúfolták, most mégis bejutott a szépségversenyre http://www.life.hu/ez-zsir/20160421-kovernek-csufoltak-ma-mar-keresett-modell-bejuthat-a-szepsegverseny-dontojebe-foto.htmlA 19 éves Mirella Paz Baylon szó szerint történelmet írt, ugyanis még sosem fordult elő, hogy egy ilyen "túlsúlyos" lány bekerüljön a Miss Peru Universe versenyére. Ez Zsír!OrigoKipróbáltuk: Spartan SGXhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160419-kiprobaltuk-spartan-sgx-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSoha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Spartan SGX kerül terítékre. Ez Zsír!--Nádszálvékony lett Dukai Reginahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160421-dukai-regina-modell-nadszalvekony-lett-legutobbi-szelfijen-darazsdereka-van.htmlA modell legutóbbi szelfijén egészen vékonykának tűnik, lehet, hogy a sok edzés meghozta a hatását. Ez Zsír!--Diana diétája: ezeket ette a hercegné, hogy megőrizze vonalaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160421-diana-hercegno-etrendje-es-dietaja-ezekbol-az-etelekbol-allt.htmlAlapvetően kedvelte az egészséges ételeket, ám olykor-olykor azért Diana is engedett a csábításnak. Így étkezett a nép hercegnője egykori szakácsa, Darren McGrady szerint. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.