Novodomszky Éva: "A férjemmel járok vásárolni"

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
fashion week házasság műsorvezető ruha Novodomszky Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető imádja a divatot, emellett igyekszik mindig elegánsan öltözködni. Ebben segítséget kap a párjától is, aki nem bánja, ha órákig kell állnia a próbafülkék előtt. 

Évát mindig is a nőies darabok vonzották jobban, melyekhez hozzá tartozott a magassarkú cipő is. Elmondása szerint az izlése alakulásában közre játszott a nagymamája is, aki régebben sokszor szerette volna megtanítani varrni a műsorvezetőt, hogy magának készíthessen egy-egy csinosabb darabot - írja a Best.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Mindig a nőies darabok vonzottak, amikhez hozzátartozott a magas sarkú. Szerintem az a fajta nő vagyok, aki reálisan látja, mit szabad felvennie és mit nem. És igen, a férjemmel is szerencsés vagyok, mert Salvo nagyon szeret vásárolni, remek az ízlése.

Szinte mindig együtt megyünk ruhát nézni, általában akkor, ha Olaszországban vagyunk"

- nyilatkozta a műsorvezető.

Sminktipp anyáknak - Így ragyogj fiatalos és 50 feletti anyukaként!http://www.life.hu/trend/20160421-sminktipp-anyukaknak.htmlAnyaként már kevesebb ideje van az embernek saját magára, éppen ezért egy-egy különlegesebb alkalomra szuper érzés kicsit szépítkezni. Íme, néhány tipp, hogy kivételesnek érezd magad! Trend--Szerethetően különc – Nézd meg Prince legőrületesebb fellépőruháit!http://www.life.hu/trend/20160421-prince-enekes-kulonc-stilusara-emlekezunk.htmlMég David Bowie halálát sem sikerült felfognunk, máris újabb zenei legenda távozott az élők sorából – de a halhatatlanok közé. Prince nemcsak zenéjében volt egyedi, színpadi megjelenése sem volt éppen hétköznapi. Szerethetően különc stílusát felelevenítve emlékezünk rá! Trend--Daisy Ridley: "Az önértékelés nagyon fontos ügy"http://www.life.hu/trend/20160421-daisy-ridley-az-ebredo-ero-sztarja-a-retus-nelkuli-kepek-mellett-kampanyol-foto.htmlA színésznő az Instagramján hívta fel a figyelmet a közösségi média veszélyeire. A Star Wars sztárja egy fotóval szemléltette, hogy nem szabad mindent elhinni, amit az orrunk elé dugnak. Trend--Paris Hilton nem öregszik: elképesztő formában van az örökösnőhttp://www.life.hu/trend/20160420-paris-hilton-orokosno-a-coachella-fesztivalon-megmutatta-elkepeszto-formajat.htmlAz immár 35 éves szőkeség semmit sem változott az elmúlt évek alatt. Vajon hogy csinálja? Trend--Divatbaki: Naomi Campbell nagyon mellényúlt a fehér bugyijávalhttp://www.life.hu/trend/20160418-naomi-campbell-nagyon-mellenyult-a-fehernemus-fiokjaban.htmlNaomi Campbell a napokban bebizonyította, hogy ő is képes mellényúlni a szekrényben. TrendOrigoTündökölj virágos tavaszi manikűrrelhttp://www.life.hu/trend/20160415-viragos-tavaszi-manikur-igy-keszitsd-el.htmlVégre beköszöntött az igazi tavasz, ezt pedig mivel mással lehetne méltóképpen megünnepelni, ha nem egy igazán nőies, pasztellszínű, virágos manikűrrel. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.