Remek formában van a 78 éves Jane Fonda - Simán letagadhatna 20 évet!

Forrás: DuJour Magazine -
Oscar-díj öregedés Jane Fonda színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel a nyolcvanhoz is elképesztő formában van a világhírű színésznő, akit nemrég Londonban kaptak lencsevégre a fotósok.

Alig hisszük el, hogy Jane Fonda 78 éves. Az Oscar-díjas színésznőt a minap London utcáin fotózták le, és annyi biztos, hogy

ennyi év elteltével is remek formában van.

Jane Fonda a legdögösebb Forrás: DuJour Magazine

Sok nő álmodik olyan formáról, mint Jane Fonda, a színésznő azonban vállalja, hogy többször fordult már plasztikai sebészhez - erről bővebben itt olvashatsz.

Étkezési zavarokkal küzdött Jane Fonda

A 78 éves színésznőnek ma is tökéletes alakja van, fiatal lányként azonban soha nem látta magát szépnek. Az apja soha nem dicsérte meg őt, ellenben folyamatosan figyelmeztette arra, hogy nem hízhat meg. A teljes cikket itt elolvashatod!

Katherine Heigl: "Megbántam a döntésemet!"http://www.life.hu/sztarok/20160421-katherine-heigl-megbanta-hogy-2008ban-visszautasitotta-az-emmy-dijra-valo-jelolest.html"Terápiára volt szükségem" - mondta Katherine Heigl, aki azután zuhant össze, hogy 2008-ban Emmy-díjra jelölték, a Grace klinika című sorozatban nyújtott alakításáért, ám visszautasította a jelölést, mert úgy érezte, hogy nem érdemli meg. TV + Sztárok--Charlie Sheen elbúcsúzhat a vagyonátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160420-ugy-nez-ki-hogy-az-utolso-dollarig-elveszik-charlie-sheentol-a-maradek-penzet.htmlA Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át, mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Mostanság pedig úgy tűnik, hogy anyagi problémái vannak. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka luxusautóban feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160416-kapocs-zsoka-egy-luxusjarganyban-tert-vissza-hozzank.htmlKapócs Zsóka még tavaly tűnt el az Operettszínház színpadáról, ezzel együtt pedig a szemünk elől, eddig! Bár csak egy kép erejéig, de a napokban visszatért, mégpedig egy luxusautóban. TV + Sztárok--Őrült bohóckodásba fulladt egy Barátok közt-forgatáshttp://www.life.hu/sztarok/20160416-orultek-bohockodasba-fulladt-egy-baratok-kozt-forgatas.htmlCirkusszá változott a Barátok közt-háza, de a szó legjobb értelmében: Amikor ugyanis kikapcsolták a kamerát, a színészek kiugrottak szerepükből, mi meg a bőrünkből az őrült bohóckodásuk láttán. TV + Sztárok--Forró videóval kedveskedett rajongóinak Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20160416-forro-videot-kuldott-rajongoinak-jakabos-zsuzsa.htmlAz Európa-bajnok úszó a világ egyik legszebb sportolójaként mindig megpróbál a rajongói kedvében járni, ez most sem volt másképp. Egy applikációval kedveskedett nekünk, ami által egyszerűbben követhetjük mindennapjait. TV + SztárokOrigoVajon kivel szelfizett a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry? - Fluor Tomival!http://www.life.hu/sztarok/20160415-fluor-tomi-a-jobaratok-sztarjaval-szelfizett.htmlA Wellhello Londonban koncertezik, ennek apropóján a fiúk természetesen beiktattak egy kis városnézést is. Ekkor futott össze Fluor Tomi és a Jóbarátokból ismert Chandler, azaz Matthew Perry. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.