Gáspár Evelin olyan vékony, hogy szinte már nem is látszik

Forrás: Instagram/evelingaspar -
fogyás Gáspár Győző Gáspár Evelin Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, jó pár kilótól sikerült megszabadulnia Evelinnek az elmúlt időszakban, amire nem csak a hiúság miatt volt szüksége. Egészsége megőrzése érdekében is tartania kellett a szigorú diétát. Nos, az eredmény lehengerlő.

Senki nem vitathatja, hogy Evelin rengeteget fogyott. Természetesen ő is szeretne jól kinézni, de egy örökletes kór is szerepet játszott abban, hogy megszabadult a feleslegtől. Gáspár Győzike lánya kezdődő cukorbetegséggel küzd, ami nem ritka a családjukban. Betegségéről itt vallott korábban.

Tavaszköszöntő fotóján különösen soványnak tűnik... Forrás: Instagram/evelingaspar
Gáspár Evelin fogyókúrázó nőket inspirálhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160305-gaspar-evelin-30-kilot-fogyott-az-elmult-evekben-tortenetevel-inspiralja-a-fogyni-vagyokat.htmlGáspár Győző lánya az elmúlt években 30 kilótól szabadult meg. Kitartása példaként áll 10 lelkes, fogyni vágyó nő előtt. Ez Zsír!OrigoNem semmi! Ilyen vékony most Gáspár Evelin dereka - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160223-gaspar-evelin-gyozike-lanyanak-dereka-nagyon-vekony-friss-foto.htmlAzt már tudjuk, hogy Győzike idősebbik lánya nem szenvedett súlyos balesetet, és abban is biztosak lehetünk, hogy Evelin nem bízza a véletlenre alakját. Keményen edz azért, hogy minden feleslegétől meg tudjon szabadulni, kitartása és eredménye pedig figyelemre méltó.Ez Zsír!--Döbbenetes, mennyit fogyott Gáspár Evelin 9 nap alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160210-gaspar-evelin-rengeteget-fogyott-9-nap-alatt.htmlEvelin nagyon komolyan veszi az edzéseket, és kilenc nappal ezelőtt egy tisztítókúrába is belekezdett. Az eredmény pedig egyszerűen elképesztő. Ez Zsír!OrigoKinek van a legjobb feneke? Iszak Eszti, Hosszú Katinka és Gáspár Evelin is villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160105-celeb-popsi-mustra-iszak-eszti-hosszu-katinka-es-gaspar-evelin-is-villantott.htmlA hideg téli mínuszokat hazai sztárjaink fenékmutogatással dobják fel - szerintetek melyikőjüknek van a legnyerőbb popsija? Ez Zsír!--Brutális hátizmokat növesztett Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151203-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-brutalis-hatizmokat-novesztett.htmlGáspár Győző lánya nem adja fel a kemény edzést, és most már nem is csupán a fogyásra, hanem a gyönyörű izmokra gyúr. Le a kalappal! Ez Zsír!--Csontsoványra fogyott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151201-gaspar-evelin-csontsovanyra-fogyott.htmlA hónapok óta tartó kemény munka meghozta gyümölcsét: Gáspár Evelin bomba nő lett. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.