Vilmos, Harry és Katalin hercegnő, ahogy még sosem láttuk őket

jótékonyság Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán vannak egy helyen, így nem is olyan gyakran keverednek egy képre. De most, a jó ügy érdekében összeállt Vilmos herceg, az öccse, Harry, és a neje, Katalin.

A Kensington Palota Twitter oldalán tették közzé azokat a fotókat, melyen a trió jó hangulatban mosolyog egy jótékonysági rendezvényen - írja a Hellomagazine.

Forrás: Twitter/heads_together

A mentális egészség megőrzésének jegyében a királyi család tagjai kék fejpántban tündököltek, nevetgéltek.

Forrás: Twitter/heads_together

Kiderült! Ezért nem fogja soha egymás kezét Vilmos herceg és Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/intim/20160420-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-ezert-nem-fogja-meg-egymast-kezet.htmlEgy megkérdezett szakértő szerint nem a kapcsolatuk fokmérője, hogy a hercegi pár nyilvánosan nem érintkezik egymással. Íme, a magyarázat. Intim--Katalin még sosem tűnt ennyire boldognak!http://www.life.hu/sztarok/20160418-katalin-hercegno-indiaban-es-bhutanban-boldog-vilmos-herceggel.htmlKörutazásuk alatt Katalin és Vilmos kétségtelenül nagyon jól érzik magukat. A hercegnét még soha nem láthattuk ennyiszer mosolyogni! TV + Sztárok--Vilmos és Katalin megható módon emlékezett meg Diana hercegnőről http://www.life.hu/csalad/20160417-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-a-taj-mahal-elott-fenykepezkedtek-mint-diana-hercegno.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk, Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő épp indiai körútjukat járják, melynek során egészen megható módon tisztelegtek Diana hercegnő emléke előtt. Család--Veszélybe került Katalin és Vilmos Indiábanhttp://www.life.hu/news/20160416-veszelybe-kerult-katalin-es-vilmos-indiaban.htmlKatalin és Vilmos herceg jelenleg Indiában tartózkodik, ahol 7-es erősségű földrengést mértek. A pár egy folyó mellett szállt meg, ahol a hotel vezetősége azt az utasítást adta a vendégeknek, hogy mindenki maradjon a szobájában. News--Katalin hercegné még egy kemény nap után sem veszíti el a humorérzékéthttp://www.life.hu/news/20160415-katalin-hercegne-egy-harom-oras-lepcsos-tura-utan-viccelodott.htmlEzért is imádjuk annyira a hercegnét: Katalin még 10 ezer lépcső megmászása után is képes volt elsütni egy jó poént.News--Sosem láttuk még ilyen boldognak Katalin hercegnéthttp://www.life.hu/news/20160413-katalin-hercegnet-meg-sosem-lattuk-ilyen-boldognak.htmlA hercegné le sem tagadhatta, mennyire élvezte az elefántbébik etetését indiai utazása során. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.