Anyák napi bébibumm - Hírességek, akikhez megérkezett a gólya

Anne Hathaway anyaság Születés anyák napja Chrissy Teigen szülők John Legend gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi évben szinte egymás után jelentették be hírességek az örömhírt, hogy gyermeket várnak. 2016 első felében pedig jó néhányukhoz már meg is érkezett a gólya, így számukra a közelgő anyák napja idén igazán különleges lesz.

Van, akinek az első gyermeke, van, aki már gyakorló anya - mi mindannyiuknak sok boldogságot kívánunk!

Chrissy Teigen

A gyönyörű modell, Chrissy Teigen és John Legend zenész első közös gyereke, Luna Simone Stephens április 14-én látta meg a napvilágot. A kislány érkezéséről a boldog anyuka Instagram-oldalán számolt a rajongóinak, ahol azóta is rendszeresen megörvendezteti követőit újabb és újabb cuki babafotókkal. Chrissy alig 30 évesen idén először ünnepli majd az anyák napját.

Chrissy Teigen és gyönyörű kisbabája Forrás: Instagram/Chrissy Teigen

Anne Hathaway

A színésznőről még november közepén jelent meg néhány sejtelmes kép, amik láttán az egész világ azt találgatta, vajon valóban állapotos-e. Aztán kiderült, a hír igaz, idén március 24-én pedig életet is adott fiúgyermekének, aki Jonathan Rosebanks Shulman nevet kapta. Anne Hathaway-hez és férjéhez, Adam Shulmanhez ugyancsak először kopogtatott a gólya.

Anne Hathaway és férje, Adam Shulman Forrás: AFP/Emma Mcintyre

Kelly Clarkson

Az énekesnőnek és férjének, Brandon Blackstocknak április 12-én született meg második gyermeke, Remington Alexander Blackstock. Clarkson terhessége körül egyébként igen nagy volt a felhajtás, sokan támadták súlya miatt, a kritikusai szerint a kelleténél többet szedett magára a 9 hónap alatt. Az énekesnő egyébként az örömhír bejelentésének is megadta a módját. Los Angelesben lépett fel, amikor hirtelen megállt két dal között, és egyszerűen csak kibökte: "Terhes vagyok!" A rajongók persze megőrültek, Kelly pedig könnyek között folytatta a koncertet.

Kelly ennivaló kisfia Forrás: Instagram/Kelly Clarkson

Amelia Warner

Mr. Grey, azaz Jamie Dornan március óta kétszeres apának mondhatja magát. Felesége még 2013-ban adott életet első csemetéjüknek, a következő porontyról szóló pletykák pedig tavaly novemberben láttak napvilágot. A pár egyébként minden megtesz a magánéletük védelméért: magát a terhességet is sokáig titokban tartották, és a kis jövevény világrajövetelét sem erősítették még meg. Jamie egyébként éppen a kanadai Vancouverben forgatta A sötét ötven árnyalatát, amikor március 9. és 14. között eltűnt a forgatásokról. A hírek szerint pont azért, hogy ő is ott tudjon lenni a szülésnél.

Jamie Dornan és felesége nagyon vigyáznak a magánéletükre Forrás: AFP/Leon Neal

Luisana Lopilato

A világhírű énekes, Michael Bublé és modell felesége, Luisana Lopilato is második gyermeküknek örülhetnek. A sztárpárnak január 22-én ismét fia született, aki az Elias Bublé nevet kapta. Bublé Twitteren jelentette be a jó hírt, és egy képet is posztolt, amelyen már hárman láthatóak. Az újszülöttről való posztolás már szokásnak számít a családnál, hiszen első gyermekük, Noah 2013-as születése után is pár órával már fotózkodtak a trónörökössel.

Michael Bublé fiával, Eliassal Forrás: Twitter/Michael Bublé, Instagram/Michael Bublé

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.