Nézz be Jennifer Lopez ágyába - Intim szelfi a sztárról!

Forrás: AFP/Robyn Beck -
fotó gyerekek család énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kislánya, Emme még csak nyolc éves, de már most látható, mennyire hasonlít szupersztár édesanyjára, akinek csodaszép vonásait örökölte.

A mindig dögös énekesnőnek és volt férjének, Marc Anthony-nak 2008 februárjában születtek meg az ikrei, Max és Emme. Jennifer jól érzi magát az anyaszerepben, nemrégiben pedig azt nyilatkozta, hogy szívesen vállalna még több gyermeket, ha lehetne. A sztár az Instagram-oldalán posztolt egy szelfit, melyen a gyermekeivel egy ágyban látható. Hát nem cukik?

Forrás: Instagram/jlo
/1109/N_zz_201192322292Anyák napi bébibumm - Hírességek, akikhez megérkezett a gólyahttp://www.life.hu/csalad/20160425-hiressegek-akiknek-2016-elso-feleben-szuletett-gyereke-anyak-napja.htmlA tavalyi évben szinte egymás után jelentették be hírességek az örömhírt, hogy gyermeket várnak. 2016 első felében pedig jó néhányukhoz már meg is érkezett a gólya, így számukra a közelgő anyák napja idén igazán különleges lesz. Család--A Batmannel bandázó cuki kisfiú az internet új kedvencehttp://www.life.hu/csalad/20160425-az-a-cuki-kisfiu-az-internet-uj-kedvence-aki-batmanre-fogta-a-rosszalkodast.htmlMiután a rakoncátlan lurkó összefirkálta a tükröt édesanyja rúzsával, megnevezte a tettest, aki természetesen nem ő volt, hanem egy szuperhős. CsaládAFPVilmos, Harry és Katalin hercegnő, ahogy még sosem láttuk őkethttp://www.life.hu/csalad/20160424-vilmos-herceg-harry-herceg-es-katalin-hercegno-ahogy-meg-sosem-lattuk-oket.htmlRitkán vannak egy helyen, így nem is olyan gyakran keverednek egy képre. De most, a jó ügy érdekében összeállt Vilmos herceg, az öccse, Harry, és a neje, Katalin. Család--Hollywood leghíresebb fekete bárányaihttp://www.life.hu/csalad/20160421-hollywood-leghiresebb-fekete-baranyai-rossz-utra-tert-hires-rokonok.htmlMajd minden családban akad egy fekete bárány. Egy örök lázadó, aki semmit nem vesz komolyan, aki különcségével mindig kitűnik a tömegből, és akit a rokonság hiába próbál jó útra téríteni, egész életében egy nagy gyerek marad. Fegyelmezhetetlen fekete bárányok a leghíresebb hollywoodi családokban is vannak, belőlük válogattunk. Család--Két év különbséggel született meg egy ikerpárhttp://www.life.hu/csalad/20160421-ket-ev-kulonbseggel-szuletett-meg-egy-ikerpar.htmlRachel és Richard hosszú és sikertelen próbálkozások után ma már két gyönyörű kisgyermek büszke szülei, akik bár két év korkülönbséggel születtek, mégis ikertestvéreknek számítanak. Család--Íme, az első hivatalos kép a kis hercegrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160421-sofia-hercegno-es-fulop-karoly-herceg-kisfianak-elso-hivatalos-fenykepe.htmlElhagyhatta a kórházat Sofia hercegné és újszülött kisfia. Az újdonsült család nagy pillanatát a svéd királyi család hivatalos közösségi oldalán osztották meg. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.